Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΈΣ ΕΙΧΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ !



"Καρφώνονται και μόνοι τους"

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΧΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ !

Πως είναι δυνατόν απο την μια μόλις ανέλαβαν να ισχυρίζονται ότι έπρεπε να δανειστούν επειδή ο Καραμανλής τους είχε πει ψέματα, ότι βρήκαν τα ταμεία άδεια και ένα σωρό άλλα κουφά . . και απο την άλλη ο επι σειρά ετών Υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος να τους είχε βάλει τι φωνές και να είχε σφοδρές αντιρρήσεις με αυτά που έβλεπε να προγραμματίζονται και να συζητούνται στο κόμμα του > ΕΠΤΑ (7) ΜΗΝΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ; Γιατί ; Τι γνώριζε ;

(διαβάστε το παρακάτω άρθρο, κυρίως όμως προσέξτε την ημερομηνία!)

Ελευθεροτυπία
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009 
Έντυπη Έκδοση
Συντάκτης Γ.ΚΑΡ.

Boυλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος:
"Να πει τις αλήθειες το ΠΑΣΟΚ"

Ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ «να πει τις αλήθειες πριν από τις εκλογές» και πρόσθεσε με νόημα, «ακόμα και αν κάποιος κερδίσει τις εκλογές με τους νόμους της μηχανικής και όχι της πολιτικής ευθύνης, είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσει την συντριβή μετά τις εκλογές» και πρόσθεσε ότι 
«Με δανεικά που βουλιάζουν την οικονομία δεν κάνεις πολιτική». «Προτιμώ την πειθαρχία του Συμφώνου για να υπάρχει μια νοικοκυρεμένη οικονομία παρά να δώ τη χώρα να κατασπαράσσεται από τη διεθνή τοκογλυφία», λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος.

[ΤΑ ΝΕΑ] Όλοι τον συμβούλευαν να λειάνει λίγο τις «γωνίες» των απόψεών του και να προσαρμοστεί, όμως δεν δίστασε να αντιτάσσεται σε μια πορεία που πάει κόντρα ακόμη και στο ρεύμα του κινήματος. 

Ελευθεροτυπία
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009
Έντυπη Έκδοση

Παραιτήθη πριν τις εκλογές ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Eνημέρωσε ήδη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου με σχετική επιστολή.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών και υπουργός Εσωτερικων της Ελλάδας επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε μία απο τις πλέον αξιοσέβαστες φυσιογνωμίες που έχει γνωρίσει το Ελληνικό πολιτικό στερέωμα.
_________________________________________
υ.γ.
Τρία πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ:
ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια.


John Pappas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου