Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Το «θα ‘ρθεις σαν αστραπή» αφιέρωσε ο Σπανουδάκης στον Καραμανλή!

Ουδέποτε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης έκρυψε τα φιλοκαραμανλικά αισθήματα του. Άλλωστε, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είναι γνωστός και επιστήθιος φίλος του Κώστα Καραμανλή από παλιά. Όπως ήταν και αυτός που μελοποιούσε τις περιοδείες και τις προεκλογικές καμπάνιες του… όταν ήρθε σαν αστραπή στην κεντρική πολιτική σκηνή!
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Έτσι, ο πρώην πρωθυπουργός, τίμησε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα, τον οικογενειακό τους φίλο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στο «Παλλάς», όπου και παρακολούθησαν τη μαγευτική συναυλία του.
Η βραδιά περιλάμβανε τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και κάποια νέα κομμάτια από το νέο μουσικό άλμπουμ του υπέροχου Σταμάτη Σπανουδάκη, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα και φέρει τον τίτλο που είχε και η συναυλία του: «Τη ζωή μου ξετυλίγω»…
Την υποδοχή του ζεύγους ανέλαβε ο Γιάννης Κέντ, παραγωγός και ιδρυτής των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε., ενώ ο Κώστας και η Νατάσα Καραμανλή ήταν χαρούμενοι και φιλικοί με όλους, ως συνήθως. Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίσθηκε αδυνατισμένος με κομψό κοστούμι, ενώ η σύζυγός του, όπως πάντα λαμπερή και σικάτη. Παρακολούθησαν με δέος τη συναυλία, χαιρέτησαν συγκινημένοι τους φίλους τους, ενώ συνεχάρησαν τον Σταμάτη Σπανουδάκη.
Ο δε μουσικοσυνθέτης αφιέρωσε στον «πρόεδρο της καρδιάς» του, το «κομμάτι» που πλέον χαρακτηρίζει πολιτικά τον Κώστα Καραμανλή. Αυτό που θυμίζει πολλά σε πολλούς, αλλά και δημιουργεί αναπόφευκτα προσδοκίες για ακόμη περισσότερα… ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου