Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!!!

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί για την υπόθεση της Novartis, όλο το άγχος και η δυσαρέσκεια του Σαμαρά για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση η κυβέρνηση, όλη η συζήτηση στα sites μάς θύμισε μια αποδεδειγμένη σκευωρία, που όταν κατέπεσε δικαστικά, η Νέα Δημοκρατία ... αγρόν ηγόραζε ...
 Και αυτή η σιωπή της Ν.Δ. για όλες τις δικαστικές αποφάσεις, που δικαίωσαν τον Κ. Καραμανλή και που αποδεικνύουν το σχέδιο σπίλωσης του πρώην πρωθυπουργού, ώστε να πέσει η κυβέρνησή του, επιτρέπει ακόμη και σήμερα κάποιους να μιλούν για" σκάνδαλο"
Μια υπόθεση που για να ανακαλύψουν το παραμικρό, που θα μπορούσε να ενοχοποιήσει τον Κώστα Καραμανλή, έφεραν εκτός των δύο εγχώριων εταιρειών Ορκωτών Λογιστών, και δύο από το εξωτερικό για να βρουν τελικά ότι δεν υπήρχε καμία ζημία του ελληνικού δημοσίου.
Κάποιοι από αυτούς που στοχοποίησαν, δεν άντεξαν τον διασυρμό και δυστυχώς δεν έζησαν για να δούνε την δικαίωσή τους...
Ακολουθεί η δήλωση του Κώστα Καραμανλή για την αθωωτική απόφαση:
«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο. Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».
Κ. Καραμανλής, 27/02/2017
Γράφαμε παλιότερα:
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!!!
# ΕΠΙΣΗΜΑ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!!!!!!!!!!! # 
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. # 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΗΛΕΔΙΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ;
ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: # 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ, Η ΤΡΕΜΗ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΤΣΙΜΑΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, Ο ΚΑΨΗΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΑΙ, Ο ΑΝΤΕΝΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ;

# ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ;
#
ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
#
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ.
#
ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
#
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
#
ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ, ΣΕ ΤΙ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ, ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;
#
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
#
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;
Λάμπης Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου