Σας είπα όλη την αλήθεια

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Γιατί κρύβεται ο Άδωνις από τον Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή;


Μπορεί να βλέπετε τον Άδωνη Γεωργιάδη, να παρουσιάζεται στα στημένα τηλεοπτικά παράθυρα, ως ασυγκράτητος ταύρος, αλλά όταν καλείται να μπει σε δημόσιο διάλογο με τον Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, συμπεριφέρεται σαν το ποντικάκι, το οποίο κρύβεται από τη γάτα που το κυνηγάει, φοβούμενο πως θα το φάει.

Και οι λόγοι είναι πολλοί.
Κατ΄αρχάς, το να μπει σε μία δημόσια αντιπαράθεση μαζί μας, γνωρίζει προκαταβολικά πως δεν θα πρόκειται για ένα στημένο παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων.
Ούτε φυσικά και πρόκειται να του χαριστούμε.
Ξέρει πως θα εκτεθεί, αφού το αμαρτωλό του παρελθόν, τον αφήνει ανοιχτό απέναντι μας.
Αλλά και σε μας, δεν έχει τη δυνατότητα να το παίξει Νεοδημοκρατικοπατέρα.
Χθες λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter του απευθύναμε ένα ερώτημα.
Και αυτός, φοβούμενος για άλλη μία φορά να βγει με το πρόσωπο του να απαντήσει, έστειλε το γνωστό τρολλοδημιούργημα του, να πετάξει λάσπη.

Το ζήτημα όμως είναι, πως γελοιοποιήθηκε ακόμα περισσότερο, μ΄αυτή του την επιλογή.
Διότι, το ζωντανό που διαχειρίζεται αυτόν τον λογαριασμό, λόγω της περιορισμένης διανοητικής του διαύγειας, ξέρει ν΄απαντά ''μονότονα''.
Και εδώ ήταν το μοιραίο του λάθος.
Αφού, ούτε ο Άδωνις, ούτε το ζωντανό του, δικαιούται να ζητά από μας πιστοποιητικά Νεοδημοκρατικοφροσύνης.
Για τον απλούστατο λόγο, πως, όταν αυτοί φύλαγαν σκοπιά στα σκαλοπάτια της εισόδου, της ΠΟΛΑΝ και του ΛΑΟΣ, χρησιμοποιούμενοι από το ΠΑΣΟΚ, ως δεκανίκια, εμείς δίναμε τον αγώνα, να κρατήσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες, μακριά απ΄τους Εφιάλτες της καταστροφής.
Οπότε, όχι σε μας αυτά.

Χθες, του απευθύναμε ένα ερώτημα.
Και όπως θα δείτε στην παρέμβαση που κάναμε, τον καλούμε σήμερα, να βγει και ν΄απαντήσει.
Περιμένουμε λοιπόν, να το κάνει.
Και του δίνουμε το βήμα.


Με κατηγορεί για ένα rt δημοσιευμένου σε 100 ιστότοπους άρθρο, ο άνθρωπος που «προφήτευσε» τις καταθέσεις των προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis, πριν εκείνοι τις δώσουν....
Translate Tweet
Quote Tweet
Kostas.Vaxevanis
@KostasVaxevanis
· 2h
Μπράβο στον @AdonisGeorgiadi που τελικώς γνώριζε την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την Τουλουπάκη πριν καν συνεδριάσει. Όσοι σκέφτεστε ότι αυτό σημαίνει πως μπορεί να παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη, δεν ξέρετε τι μαντικές ικανότητες αποκτά ο Αδωνης όταν φορά νανογιλέκο
Replying to
Άδωνη, είσαι υπόλογος απέναντι στον Ελληνικό λαό, αν δεν το έχεις καταλάβει και μην προσπαθείς να το περιορίσεις στον Βαξεβάνη. Γιατί δεν είσαι απλός πολίτης, αλλά ένας εκ των κορυφαίων υπουργών. Που ενώ κατήγγειλες τις πρακτικές Ρασπούτιν, παρουσιάζεσαι όμοιος του.
Άδωνη Γεωργιάδη, αντί να βάζεις τα έμμισθα τρολλ σου να σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση, καλό θα είναι να βγαίνεις και να απαντάς ο ίδιος. Όσο για τα μαθήματα Νεοδημοκρατικοφροσύνης, σου θυμίζω πως όταν εγώ έδινα μάχες για τη Ν.Δ εσύ ήσουν στο ΛΑΟΣ το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.
Εξυπνάδες λοιπόν και τέτοιου είδους τακτικές, δεν σε παίρνει να τις κάνεις σε ΄μένα. Όσο γι΄αυτό που έκανες, θα το δεις αύριο δημοσιευμένο στη σελίδα του Πυρήνα, αφού το έχω φωτογραφίσει και θα το θέσω προς κρίση.
Replying to @WiredReady
Ελπίζω, πως εκεί θα βρεις το θάρρος να απαντήσεις με το πρόσωπο σου, όπως έκανες και την προηγούμενη φορά και δεν θα κρυφτείς πίσω από τρολλομπερντέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου