Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ιερώνυμος και Καραμανλής σε εκδήλωση για τη χειρουργική των Ελλήνων


Στην παρουσίαση του τρίτομου έργου «Η χειρουργική των Ελλήνων διά μέσου των αιώνων» παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος, ο πρώην πρωθυπουργός και πλήθος κόσμου.


Παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου παρουσιάστηκε το έργο «Η χειρουργική των Ελλήνων διά μέσου των αιώνων».
Η παρουσίαση του τρίτομου αφιερωματικού έργου το οποίο επιμελήθηκε ο Ιωάννης Μπράμης, ομότιμος καθηγητής χειρουργικής ΕΚΠΑ, έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Το «παρών» έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα Παζαϊτη, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Παιδείας και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και πλήθος κόσμου καθώς η αίθουσα ήταν γεμάτη με περισσότερα από 600 άτομα. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Οικουμενικός Πατριάχης Βαρθολομαίος, μέσω του εκπροσώπου του αρχιμανδρίτη Ευδόκιμου Καρακουλάκη. Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, την εκδήλωση προλόγισε η Σοφία Λουκέρη, χειρούργος οδοντίατρος, ενώ στο πάνελ βρίσκονταν:
- Ο πρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας και αναπληρωτής πρύτανης του ΕΚΠΑ, Γεώργιος Ζωγράφος
- Ο διευθυντής του χειρουργικού τομέα της Σχολής Υγείας και Επιστημών, Γρηγόριος Κουράκλης
- Η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιστορίας της Ιατρικής ΕΚΠΑ, Εφη Πουλάκου-Ρεμπελάκου
- Οι ιστορικοί της Ιατρικής, Πάνος Αποστολίδης παθολόγος και Λάζαρος Βλαδίμηρος Γυναικολόγος
- Ο ομότιμος καθηγητής ορθοπεδικής ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Σουκάκος.

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου