Σας είπα όλη την αλήθεια

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Οι υβριστές των Καραμανλήδων σφετερίζονται σήμερα τη Νέα Δημοκρατία



Πολλές φορές κατηγορηθήκαμε ότι διαταράσσουμε την κομματική γαλήνη της Νέας Δημοκρατίας, όταν μιλάμε για τη νέα κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και τους σφετεριστές που μέσω του Brand name εκμεταλλεύονται τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων της. 
Στην πραγματικότητα όμως, κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν σε λήθαργο τους Νεοδημοκράτες και να εξασφαλίζουν έτσι την ψήφο τους.
Και να μή βλέπει ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, απλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Εθνάρχη και του Κώστα Καραμανλή.

Και όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση, αλλά έχουν μεταλλάξει το ''σώμα'' της σε Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, που το φορούν τη στολή της Νέας Δημοκρατίας, για να εξαπατούν τους ψηφοφόρους της.

Μέχρι σήμερα αναφερόμασταν στους νεόφερτους, το ασκέρι του Σημίτη, που έμπασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το παράθυρο, στην κυβέρνηση και στο κόμμα.
Με αποτέλεσμα, ο Νεοδημοκράτης να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, αλλά να τον κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ.
Τα ονόματα τους, είναι λίγο-πολύ γνωστά.
Οι οποίοι μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, αποθρασύνονται και τολμούν να κουνάνε το δάκτυλο σε όλους εμάς, που αρνούμαστε να συμβιβαστούμε μ΄αυτό το τερατούργημα.
Πολύ δε περισσότερο, να στηρίξουμε όλους εκείνους που χρεοκόπησαν σκοπίμως την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τρελά ανταλλάγματα για τις πράξεις τους, κάτι για το οποίο τους τιμώρησε ο Ελληνικός λαός,

Και το χειρότερο όλων, είναι πως ερχόμενοι στη Νέα Δημοκρατία, ενώθηκαν αμέσως με κάποιους παλαιότερους μεν, φιλόδοξους δε και δημιούργησαν το νέο καθεστώς.

Χθες, με δημοσίευμα μας, αναφερθήκαμε σε έναν απ΄αυτούς.
Τον Κώστα Κάπο.
Το παιδί του Δοξιάδη, του Σημίτη, του C4i, της Siemens και του Χριστοφοράκου.
Ο οποίος, προφανώς έχοντας άγνοια κινδύνου, τόλμησε να κουνήσει το δάκτυλο στον ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος και συνεχίζει να κρατά αναμμένο και ψηλά τον ΠΥΡΣΟ της Νέας Δημοκρατίας, παρ΄όλα όσα έχουνε γίνει και σε πείσμα εκείνων που ήθελαν να ξεμπερδέψουν με την Ιστορική παράταξη.
Και μπορεί να μη γνώριζε, όμως σίγουρα έμαθε ο κύριος Κάπος, τί κάνει ο Πυρήνας σε τέτοια δακτυλάκια που παρουσιάζονται με παλμική κίνηση στα μάτια του.
Αλλά και ένιωσε, πού ακριβώς τους τα τοποθετεί.
Δυστυχώς όμως, το περιστατικό αυτό, μας γνωστοποίησε και κάτι το οποίο μας θλίβει βαθύτατα.
Καθώς στο όλο ζήτημα, έλαβε μέρος και η κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ.
Η Αλεξία Έβερτ.
Τον Μιλτιάδη Έβερτ, ο Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, τον τίμησε και φυσικά θα συνεχίσει να τον τιμά, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του, τόσο προς την πατρίδα, όσο και προς τη Νέα Δημοκρατία.
Υπήρξε ο πρώτος αρχηγός του κόμματος, που τόλμησε να ξεριζώσει από τα ζωτικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας, το καρκίνωμα Μητσοτάκη.
Και μάλιστα, το έκανε αυτό, εν γνώσει του ότι θα πληρώσει ένα πολύ βαρύ πολιτικό κόστος.
Όμως ο Μιλτιάδης Έβερτ, πάντα και πάνω απ΄όλα, έβαζε την Ελλάδα και την παράταξη.
Γι΄αυτό και δεν δίστασε να τα βάλει με τους τότε παντοδύναμους στο κόμμα Μητσοτάκηδες και να γίνει ο πρόδρομος της ανάληψης της προεδρίας από τον Κώστα Καραμανλή.
Για τον Μιλτιάδη Έβερτ, τρέφουμε τεράστιο θαυμασμό.
Γι΄αυτό και τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα σ΄αυτόν, ώστε να μάθουν οι νεώτεροι και να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι, τη μάχη που έδωσε, για να καθαρίσει το κόμμα από τους σπιούνους, αλλά και τον πόλεμο που του έκανε η ''άγια οικογένεια'' η οποία και ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως την σύντομη παρένθεση, που στη συνέχεια θα έφερνε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και πάλι στα χέρια τους και συγκεκριμένα στα χέρια της έχιδνας Ντόρας Μπακογιάννη.
Και θα το κάνουμε αυτό τώρα και για έναν επιπλέον λόγο.
Διότι πέραν από την τιμή που οφείλουμε ως Νεοδημοκράτες, στον αείμνηστο Μιλτιάδη Έβερτ, δυστυχώς η κόρη του Αλεξία, προκειμένου να καλύψει τις φιλοδοξίες της και να αναρριχηθεί πολιτικά, ποδοπατώντας το ένδοξο παρελθόν του πατέρα της συνασπίστηκε μ΄εκείνους που τον πολέμησαν αισχρά και που τον εμπόδισαν να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Καθώς πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, δηλαδή στην αγκαλιά των Μητσοτάκηδων, ελπίζοντας πως θα συμπεριληφθεί κάποια στιγμή και στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το διάλογο που είχαν οι δύο διαχειριστές του Πυρήνα, μαζί της, στο δημοσίευμα του φίλου της, Κώστα Κάπου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Διαβάστε τον, όπως επίσης διαβάστε και τα σχόλια του Σημιτικού Κώστα Κάπου, που σήμερα είναι στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και δείτε πώς αποκαλεί ο ίδιος τον Κώστα Καραμανλή.
Για να καταλάβετε, ποιά είναι η νέα κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και πόσο δίκαιο έχουμε που φωνάζουμε για την εξαπάτηση που υφίσταται ο Νεοδημοκράτης από τους σφετεριστές.

Και προσέξτε, εμείς παραθέτουμε στοιχεία και αποδεικνύουμε τις θέσεις μας.
Δείτε όμως, πόσο βάσιμοι είναι οι χαρακτηρισμοί που μας αποδίδουν αυτοί και πως δεν τολμούν να διαψεύσουν, έστω και ένα από τα στοιχεία που τους καταθέτουμε.
Επίσης, θαυμάστε την Αλεξία Έβερτ.
Που ενώ δεν μας γνωρίζει, αποδίδει σε μας διάφορους χαρακτηρισμούς, δηλώνοντας ενοχλημένη από αυτά που λέμε εμείς με στοιχεία για την οικογένεια Μητσοτάκη, που όμως, δεν ενοχλείται καθόλου, από τις ύβρεις του Κώστα Κάπου, προς τον Κώστα Καραμανλή.
Κατά τ΄άλλα, δηλώνει και λάτρης του προέδρου, η Αλεξία.
Ναι, τον λατρεύει τόσο πολύ, που δεν τόλμησε μέχρι σήμερα να αναφερθεί, ούτε στα ψευτοσκάνδαλα που διακινήθηκαν εναντίον του, ούτε φυσικά και στο μεγάλο έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ.
Για τόσο Καραμανλική, μιλάμε.
Αλλά κι εμείς, τί απαιτήσεις έχουμε κι εμείς...
Εδώ η Αλεξία δεν δίστασε να ποδοπατήσει την Ιστορία που έγραψε ο πατέρας της και θα υπερασπιστεί τον Καραμανλή;

Θαυμάστε τους λοιπόν, στο διάλογο που ακολουθεί και βγάλτε αβίαστα τα συμπεράσματα σας.




  • Alexia Evert Αν προσέξατε, η ανάρτηση πήρε μόνο 7 like, 1 καρδιά και κάτι θυμωμένες φάτσες σε σύνολο 14 όλων κ όλων συμμετοχών. Για ποιά Καραμανλική πτέρυγα μιλάτε? Για κάποιους λίγους που θέλουν να κάνουν ντόρο και να σπείρουν διχόνοια και μάλλον να βλάψουν τον Καραμανλή αλλά και την ΝΔ? Σε ποιά εμπάθεια αναφέρεστε? Το ποσοστό που πήρε ο Πρωθυπουργός στις τελευταίες εκλογές από που το άντλησε? Από τους αριστερούς ή μήπως από τους ανταρσία? Επισης τα ποσοστά προχθεσινής δημοτικότητας του από που τις αντλεί? Από την Κανέλλη? Τον ΣΥΡΙΖΑ? Τον Βαρουφακη? Συγγνώμη, αλλά δεν θεωρώ ουσιαστική ή ενημερωτική την ανάρτηση σας. Μάλλον παραπλανητική και διχαστική τη θεωρώ και δεν καταλαβαίνω τον λόγο!
    3

    • 1

    • Λάμπρος Δρόσος Κυρία Έβερτ, ο τελευταίος άνθρωπος που θα περιμέναμε να πει κάτι τέτοιο για μας, είστε εσείς. Όχι επειδή εμείς ήμασταν αυτοί που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν τον Μιλτιάδη Έβερτ, όταν οι άλλοι στο κόμμα τον είχανε ξεχάσει. Αυτό αποτελεί ιερή υποχρέωση μας και αναγνώριση προς το πρόσωπο του. Αλλά επειδή οικογένειας σας έζησε τις ραδιουργίες του Μητσοτακαίικου, οι οποίες μάλιστα του στέρησαν και την πρωθυπουργία στις εκλογές του 1996. Και ειλικρινά, δεν θα σας απαντήσουμε, σεβόμενοι την μνήμη και την προσφορά του αειμνήστου πατέρα σας. Αν και θα μας ήταν πολύ εύκολο, απλά και μόνο να ανασύρουμε γεγονότα και αποφάσεις του. Ένα πράγμα θα θέλαμε να μας απαντήσετε. Από τί ήθελε να καθαρίσει τη Νέα Δημοκρατία τότε, ο Μιλτιάδης Έβερτ; Μήπως θυμάστε να μας πείτε; Ντροπή σας, λοιπόν.
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Και επειδή γράψατε και μία άλλη ανακρίβεια, αν και ουδέποτε δεν ενδιαφερθήκαμε για τα like σας λέμε λοιπόν ότι το δημοσίευμα δεν έχει τις αντιδράσεις που γράψατε. Απλά ο κύριος Κάπος σας παρέπεμψε σκοπίμως στη βοηθητική σελίδα του Πυρήνα. Η Κανονική σελίδα είναι άλλη και αριθμεί 28000 μέλη. https://www.facebook.com/.../a.54908.../3305212596178596/...
      1

    • Σοφία Τζιώρα Το εξίσου εντυπωσιακό είναι κ. Alexia Evert ότι σχολιάζετε σε ανάρτηση όχι ενός Νεοδημοκράτη, αλλά έναν του βαθέως, βαθέως ΠΑΣΟΚ! Του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, που ευθύνεται για την χρεοκοπία της Ελλάδας. Από τα C4i στα swaps της Goldman Sachs... μία χρεοκοπία δρόμος... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
      2

    • Alexia Evert Λάμπρος Δρόσος Τι είπα????? Ποιόν εκπροσωπείτε και τα γράφετε αυτά? Δεν θα σας έλεγε ούτε καλημέρα ο Κώστας Καραμανλής αν γνώριζε τις απόψεις σας! Η Νέα Δημοκρατία είναι μία, με δημοκρατικές διαδικασίες εκλέγει Προέδρους. Αυτήν την ΝΔ σεβάστηκε από την ίδρυση της ο πατέρας μου που ποτέ δεν "αποσχίστηκε" ή δίχασε. Και βρεθήκατε εσείς να διχασετε στο όνομα του???? Στο όνομα του Έβερτ???? Ποιος είστε κύριε??? Που αποσκοπείτε??? Μάλλον δεν διαβάσατε καλά το σχόλιο μου ή το παρερμηνεύετε. Δεν έχω λόγο να ντραπώ για τίποτα. Τον Κώστα Καραμανλή τον γνωρίζω προσωπικά ( από 16χρονών, εσείς???? ) , τον εκτιμώ και τον σέβομαι, είναι φίλος μου. Και είμαι σίγουρη πως με την συγκεκριμένη ανάρτηση, αν ασχοληθεί θα απογοητευτεί ιδιαίτερα ότι υπάρχουν νεοδημοκράτες σαν και εσάς . Αν σας δοθεί η ευκαιρία ρωτήστε τον και ρωτήστε πόσο τον στηρίζω και υποστηρίζω. Μάλλον εσείς δεν τον σέβεστε που στο όνομα του προσπαθείτε να φέρετε την διχόνοια. Αυτά σε εσάς κύριε που δεν σας ξέρω και ούτε θέλω να σας μάθω. Και δεν θα απαντήσω σε επόμενο σχόλιο σας!
      1

    • Σοφία Τζιώρα Alexia Evert Ο σεβασμός, κυρία μου, είναι έμπρακτος.... Το σχόλιό σας προστέθηκε μαζί με τα εύπεπτα σχόλια του σημιτιστάν για τον Κώστα Καραμανλή.. Τον επί 12 χρόνια πρόεδρό μας, που επιτρέπετε και ανέχεστε να τον δείχνουν υπεύθυνο της χρεοκοπίας... ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....
      2

    • Λάμπρος Δρόσος Alexia Evert Κυρία Έβερτ, δεν δηλώνουμε εκπρόσωποι του Καραμανλή. Και ουδέποτε επικαλεστήκαμε το αν έχουμε κάποια σχέση μαζί του, ώστε να τεκμηριώσουμε τις απόψεις μας. Αυτό το κάνουν εκείνοι που το έχουν ανάγκη. Εσείς σπεύσατε να χαρακτηρίσετε κάποιους που δεν τους γνωρίζετε. Το ερώτημα μας είναι συγκεκριμένο και μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα. Δεν είπαμε πως ο πατέρας σας έκανε διάσπαση στη Νέα Δημοκρατία. Ρωτήσαμε από ποιούς ήθελε να την καθαρίσει. Θέλετε διευκρινήσεις; Θα τις έχετε. Ποιούς διέγραψε τότε ο Μιλτιάδης Έβερτ και για ποιό λόγο. Και φυρικά, αφου τώρα το κάνατε πιο χοντρό, σε ποιούς έριξε τις ευθύνες για όσα έγιναν το 1995. Επίσης, τί εννοούσε ο Κων. Μητσοτάκης όταν είπε δεν θα τον αφήσω να μου διαλύσει το κόμμα.
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Όσο για την ανάρτηση που λέτε, μάλλον δεν την διαβάσατε. Και αν διαφωνείτε, δείτε και τη νέα που δίνουμε επιπλέον διευκρινήσεις. https://www.facebook.com/.../a.54908.../3308134389219750/...
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Και τώρα σας προκαλούμε, όλους σας, να μας δείξετε κάποια ανακρίβεια. Ιδού η Ρόδος. Σκληρή μπορεί να είναι, όμως δεν ευθυνόμαστε εμείς. Σκληρή είναι η αλήθεια.
      1

    • Alexia Evert Λάμπρος Δρόσος Αγαπητοί, Όσοι θέλετε να προσθέσετε σε αυτόν τον ανούσιο διάλογο προχωρήστε. Εγώ δεν απαντώ. Ειδικά σε κάποιον άγνωστό μου, ή σε άλλους που θα προστεθούν για να μου πουν να ντρέπομαι...Ο Μίλτος, όπως τον έλεγα, θα σας στέλνει καθόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς από εκεί που βρίσκεται. Και πιο ας πουμε "Εβερτική" ή " Καραμανλική" απο εμένα δεν υπάρχει που είχα τον πατέρα μου κοντά μου και αυτός εμένα , στο ίδιο σπίτι μέχρι που έσβησε. Που τον ήξερα, ήξερα τι πρεσβεύει γιατί έζησα στο ίδιο σπίτι μαζί του μέχρι το 2011 που έφυγε. Σοβαρευτείτε! Η χυδαιότητα και οι χαρακτηρισμοί έχουν τα όρια τους. Λίγο αξιοπρέπεια παρακαλώ πρωτοπαλίκαρα. Δεν είμαι 18 χρονών να μου κάνετε bulling.

    • Σοφία Τζιώρα Alexia Evert Εσείς, κυρία μου, μαζί με το σημιτοπασοκιστάν κάνετε μπούλιγκ στην αλήθεια.... Αυτή που αποδεικνύεται περίτρανα στη σελίδα μας καθημερινά και με στοιχεία... Αυτοί που είναι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας της Πατρίδας μας μας κουνάνε το δάχτυλο.. Και μαζί τους και εσείς.... Αντίο σας
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Alexia Evert Σίγουρα θα ντρέπεται ο Μιλτιάδης Έβερτ αν τα βλέπει αυτά. Για ποιόν όμως θα ντρέπεται; Εκείνος δεν προσκύνησε. Εκείνος κράτησε το κεφάλι ψηλά όταν οι Μητσοτάκηδες ήθελαν να του το κόψουν. Όταν τον έβλεπαν ως σύντομη παρένθεση και όταν τον αντιμετώπισαν έτσι, καθώς ο σχεδιασμός τους προέβλεπε μετά την σύντομη διαδρομή Εβερτ, τη Ντόρα. Δυστυχώς κυρία Έβερτ, κάποιοι δεν ξεχνούν. Κι ας μην είναι αυτοί πρόσωπα της οικογένειας του. Και να ξέρετε, πως το πρόβλημα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας με μας, αυτό είναι. Ότι δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε και μάλιστα, θυμίζουμε και στους άλλους αυτά που εμείς δεν ξεχνάμε. Για μία ακόμη φορά, ντροπή σας.
      1

    • Κώστας Κάπος Alexia Evert οπως βλέπετε, προσωπικά απέφυγα να απαντήσω καν στα άτομα αυτά που επιμένουν στην άποψή τους και άφησα να δείτε κι εσείς σε τι χάλια έχει φτάσει από πολλούς η κατάσταση. Εάν υπήρχαν κάποιες αρχές που σεβάστηκε και τίμησε ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ, αυτές πλέον (λυπάμαι που το λέω) δεν υφίστανται. Αυτό που έχει απομείνει είναι κάποιοι ακραιφνείς λαϊκοδεξιοί, που εάν δεν τους βγει το χαρτί, με απόλυτη ευκολία θα μεταπηδήσουν στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Λύση ή όποιο άλλο απόκομμα θα θεωρήσουν ότι τους εκπροσωπεί.

      Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στην ίδια πρόταση ανθρώπους όπως ο Κων/νος Καραμανλής, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Μιλτιάδης Έβερτ, με άτομα όπως οι Αντώναρος, Κουντουρά, Μίχαλος, Καμμένος κλπ που ρεκάζουν ότι εκπροσωπούν την πάλαι ποτέ Καραμανλική Πτέρυγα, χαριεντιζόμενοι με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκπροσωπούν τα δικά τους ιταμά συμφέροντα.

      Ελπίζω κα Evert να αντιληφθήκατε και η ίδια με τι άτομα έχουμε πλέον να κάνουμε......

    • Alexia Evert Όπως έγραψα, δεν απαντώ! Περαστικά σας. Μου θυμίζετε Κρητική βεντέτα, από γενιά σε γενιά επειδή σκότωσε ο προπάππους τον προπάππου.. Επιμένω ότι αν ζούσε σήμερα ο Μίλτος δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο να σας μιλήσει. Ντροπή σας στη μνήμη του πατέρα μου!

    • Κώστας Κάπος Alexia Evert ελπίζω να μην τα γραψατε για εμένα αυτά

    • Λάμπρος Δρόσος Εμείς δεν μιλάμε με υποθετικά συμπεράσματα, αλλά με στοιχεία. Και από τη στιγμή που μας προκαλείτε, δεν έχουμε άλλο δρόμο από την ανάσυρση αυτών.
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Στις 19 Σεπτεμβρίου 1990 σε συνέντευξή του επικρίνει την κυβέρνηση πως με την πολιτική της «διεύρυνε την κοινωνική αδικία και αύξησε τον πληθωρισμό». Στις 3 Νοεμβρίου δηλώνει ότι η κυβέρνηση με την φορολογική πολιτική της «δεν μοίρασε σωστά τα βάρη», ενώ δεν διστάζει να επιτεθεί και κατά του ίδιου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όταν, στις 17 Νοεμβρίου, ο τότε πρωθυπουργός είχε πει ότι η δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου προς το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο αποτελούσε απολογητικό υπόμνημα. Ο Μιλτιάδης Έβερτ σχολίασε λέγοντας ότι «η δήλωση Μητσοτάκη εξυπηρετεί το ΠΑΣΟΚ».

      Την 1η Δεκεμβρίου 1990 εξέφρασε τις διαφωνίες του για τον τρόπο προσλήψεων στο Δημόσιο και παραιτήθηκε από την διυπουργική επιτροπή για τις προσλήψεις. Λίγες μέρες μετά, στις 4 Δεκεμβρίου, ο Κ. Μητσοτάκης αντεπιτέθηκε κατηγορώντας δημοσίως τον Έβερτ ότι δημιουργούσε προσκόμματα στο έργο της κυβέρνησης από την πρώτη ημέρα του σχηματισμού της.

      Η κόντρα Έβερτ - Μητσοτάκη έφτασε στο αποκορύφωμά της στις 26 Οκτωβρίου 1991, ημερομηνία κατά την παραιτήθηκε, ή, κατ’ άλλους απομακρύνθηκε από το υπουργείο Προεδρίας, λόγω της αντιπαράθεσής του με τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και τον τότε υπουργό Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά. Η παραίτησή του προκάλεσε την πρώτη σοβαρή κρίση στην οριακά πλειοψηφούσα ΝΔ, αφού ορισμένοι βουλευτές της επιρροής Έβερτ ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση, κάτι που απέτρεψε ο ίδιος με παρέμβασή του, όπως επισημαίνει στο βιβλίο του «Ιστορία της ΝΔ» ο στενός συνεργάτης του Άγγελος Μπρατάκος.

      Στις 8 Νοεμβρίου κατήγγειλε ότι παρακολουθείται από στελέχη της ΕΥΠ, έναν εκ των οποίων συνέλαβαν οι άνδρες της φρουράς του. Έκτοτε συχνά ο Έβερτ με δηλώσεις του στρεφόταν κατά της κυβέρνησης και υπουργών της και στις 7 Σεπτεμβρίου του 1992, μαζί με τον Σταύρο Δήμα και τον Αθανάσιο Κανελλόπουλο απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό λέγοντάς του ότι η κυβέρνηση απειλείται με κατάρρευση, λόγω των μετώπων που έχει ανοίξει. Τότε δημιουργήθηκε η άτυπη «ομάδα των τριών», όπως αποκλήθηκε, η οποία αποτελούσε το βασικό πόλο της εσωτερικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση.

      Στις 17 Σεπτεμβρίου, οι "τρεις" επανήλθαν με υπόμνημά τους στον πρωθυπουργό, εκφράζοντας την ριζική διαφωνία τους με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, ενώ μέχρι το τέλος της κυβερνητικής θητείας της ΝΔ, ήταν έντονες οι παρεμβάσεις και οι διαφωνίες τους. Στις 10 Οκτωβρίου διεξάγονται εκλογές: η ΝΔ χάνει με διαφορά 6,5 μονάδων (46,8% το ΠΑΣΟΚ έναντι 39,3% της ΝΔ) και το ίδιο βράδυ ο Μητσοτάκης ανακοινώνει την παραίτησή του και την πρόθεσή του κινήσει τις διαδικασίες της διαδοχής του.
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Ο Μιλτιάδης Έβερτ εδραιωνόταν στην ηγεσία της ΝΔ και πίστευε ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός. Η κλονισμένη υγεία του Ανδρέα Παπανδρέου συνέβαλε σε αυτή την πεποίθηση των στελεχών της ΝΔ.

      Διαγραφές στελεχών μεσαίου βεληνεκούς, όπως ο Γιάννης Δ
      ημητροκάλης, ενέτειναν τις εσωτερικές κόντρες, και δημιουργούσαν επικίνδυνο κλίμα στο κόμμα. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έλεγε ανοιχτά σε εκδήλωση εφημερίδας, ότι «δεν θα αφήσω τον Έβερτ να διαλύσει το κόμμα». Η κόντρα «εβερτικών» και «μητσοτακικών» επεκτάθηκε και στον συνδικαλισμό, όπου έγιναν διαγραφές στελεχών της ΔΑΚΕ. Οι δημοσκοπήσεις, όμως, της εποχής έδιναν στη ΝΔ το προβάδισμα, καλλιεργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας στην ηγεσία, η οποία "έβλεπε" το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται προ αδιεξόδου, όταν αιφνιδιαστικά εισήχθη ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Ωνάσειο στις 20 Νοεμβρίου του 1995.

      Τότε όλα έδειχναν ιδανικά για τον Μιλτιάδη Έβερτ και μάλιστα μερίδα του συμπολιτευόμενου Τύπου τον παρουσίαζε ως τον «διάδοχο του Ανδρέα Παπανδρέου στην πρωθυπουργία»

    • Κώστας Κάπος Λάμπρος Δρόσος σας παρακαλώ πολύ, όπως εγώ δεν έκανα τον κόπο να σχολιάσω στη σελίδα σας, παρακαλώ να αποφεύγετε τα κατεβατά copy-paste που απλά αποδεικνύουν ότι θέλετε κάποιο άλλο κόμμα που έχετε μέσα στο φαντασιακό σας κόσμο

    • Σοφία Τζιώρα Κώστας Κάπος Τολμάτε να βάζετε στο στόμα σας αυτούς που έκαναν αγώνα, έδωσαν μάχες να εκλείψει το είδος σας... Ανήκετε στην κατηγορία των πολιτων που γνωρίζοντας τα εγκλήματα του Σημίτη, όχι μ'ονο τα συγκαλύπτετε, αλλά πετάτε λάσπη σε αυτούς που τώρα επικαλείστε για να μην πληρώσουν ποτέ οι εγκληματίες.... Από τον ΓΑΠ, στον Τσίπρα και τους ΑΝΕΛ επιβιώνετε, διότι είστε συμμέτοχοι στη μεγαλύτερη εθνική προδοσία
      1

    • Σοφία Τζιώρα Κώστας Κάπος Τι να σχολιάσετε στη σελίδα μας... Η σελίδα βρίθει στοιχείων.... Και στα στοιχεία, δεν κολλάνε οι ύβρεις που εξαπολύετε εδώ μέσα μαζί με τους υπερασπιστές σας
      2

    • Κώστας Κάπος Σοφία Τζιώρα δυστυχώς αποδεικνύετε απλά την ηλιθιότητά σας, προσπαθώντας να με κατατάξετε στα κουτάκια του μυαλού σας. Όσοι με γνωρίζουν, δεν με βλέπουν σαν καρικατουρα...
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Κώστας Κάπος Κύριε Κάπο, νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω, απαντώντας στις συκοφαντίες που εκτοξεύθηκαν εναντίων μας. Δεν μπορεί να μας απευθύνετε αστήρικτους χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες. Αν έχετε πρόβλημα με την αλήθεια, πείτε το Εμείς όπως βλέπετε σας απαντάμε με στοιχεία.
      1

    • Σοφία Τζιώρα Κώστας Κάπος Εγώ σας προκαλώ για στοιχεία.. Εσείς σαν ακραιφνής σημιτοπασόκος... βρίζετε
      1

    • Alexia Evert Κώστας Κάπος Το προηγούμενο, τελευταίο μήνυμα μου δεν απευθύνεται σε εσάς με Κάπο. Όσο για την απάντηση σας τώρα, εξαρτάται πως θυμίζουμε και τι!!!!!! Είστε έξυπνος και γνωρίζετε. Απλά και μάλλον ξυπνήσατε σήμερα, δεν είχατε κάτι καλύτερο ( προφανώς) να κάνετε και είπατε να ρίξετε λάδι στη φωτιά. Αν δεν συμφωνείτε ή ενοχλείστε με αυτά που γράφω, παρακαλώ διαγράψτε με ως φίλη του fb. Δεν θα προσβληθώ καθόλου.

    • Κώστας Κάπος Ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ δεν ειχε καμιά ανάμιξη ή σχέση με τον ανίκανο ανιψιό που συνέβαλλε στην καταστροφή του τόπου και τώρα κάνει τον Βούδα, αφήνοντας κάτι άτομα σαν εσάς να μιλάτε εξ ονόματός του. ΤΕΛΟΣ!

    • Σοφία Τζιώρα Κώστας Κάπος Στοιχεία/// ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΟΧΙ ΛΑΣΠΗ!!!
      1

    • Σοφία Τζιώρα Κώστας Κάπος Βούδα τον αποκαλούσε στα Wikileaks η αμερικανική πρεσβεία....
      1

    • Σοφία Τζιώρα Κώστας Κάπος Έχετε στοιχεία εκτός από ύβρεις;
      1

    • Κώστας Κάπος Σοφία Τζιώρα ναι, κι εγω από εκεί παίρνω γραμμή....
      1


    • Λάμπρος Δρόσος Κώστας Κάπος Βλέποντας τον τελευταίο σχολιασμό σας, αναρωτιέμαι γιατί ακριβώς μας κατηγορήσατε. Χαίρομαι που επιβεβαιωνόμαστε για ότι έχουμε γράψει. Ελπίζουμε πως και η κυρία Έβερτ θα διάβασε τον τελευταίο σας σχολιασμό. Εκτός κι αν τώρα που τρέχει μίσω από τον Μπακογιάννη, έχει αποκτήσει και ανοσία.
      1

    • Λάμπρος Δρόσος Πάντως, ενημερωτικά, οι σχολιασμοί του καθενός μας έχουν φωτογραφηθεί και θα γίνουν αύριο ένα καλό θέμα στη σελίδα του Πυρήνα. Έτσι για να θαυμάσουν τα μέλη μας, πρόσωπα με....ένδοξο παρελθόν, αλλά και τη νέα φουρνιά στο κόμμα. Ειλικρινά σας ευχαριστώ, διότι δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη απόδειξη των λεγομένων μας. Ας κρίνουν λοιπόν οι Νεοδημοκράτες, από δω και στο εξής.
      1

    • Σοφία Τζιώρα Ουπς... ΛΑΣΠΗ!!!

      Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


    • Κώστας Κάπος Σοφία Τζιώρα η δική σας λάσπη έχει επίσημη υπογραφή
        
      Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
    • Alexia Evert Λάμπρος Δρόσος Θα πέσει φωτιά να σας κάψει🙂! Είστε τόσο εκτός.Γελοιποιήστε αφόρητα! Ελπίζω να μην έχετε παιδιά που να σας... μοιάζουν!!!! 🙂Ήμουν η πρώτη που έγραψα ότι δεν μου άρεσε η ανάρτηση και τα βάζετε μαζί μου????? Καλή διασκέδαση! Ρίξτε το λίγο στην κηπουρική, στην μαγειρική και αφήστε την πολιτική για άλλους όπως και τα απαξιωτικά σχόλια που στο μόνο που βοηθούν είναι να ρεζιλεύεστε κύριε. Γελοιποιήστε κύριε.
    • Lampros Drosos Alexia Evert Επειδή κυρία Έβερτ, ο κύριος Κάπος με μπλόκαρε από το άλλο μου το προφίλ, σας απαντώ από αυτό. Έχω παιδιά και θα ήταν ευχής έργο να μου μοιάσουν. Να πολεμούν για το δίκαιο της πατρίδας τους και να μην φοβούνται να πουν την αλήθεια. Να μην κοιτούν την πάρτη τους, αλλά το σύνολο. Ούτε και να εξαγοράζονται. Γιατί τα λέω αυτά. Επειδή αυτοί που εσείς σπεύσατε χωρίς να γνωρίζετε να τους χαρακτηρίσετε ''λίγους που θέλουν να κάνουν ντόρο και να σπείρουν διχόνοια και μάλλον να βλάψουν τον Καραμανλή'' τα δικά σας λεγόμενα χρησιμοποιώ απ΄ότι βλέπετε, έχουνε δώσει πραγματικές μάχες, όταν εσείς οι δήθεν Καραμανλικοί ήσασταν κρυμμένοι. Ο Πυρήνας κυρία Έβερτ, είναι μία σελίδα η οποία υπάρχει στο διαδίκτυο εδώ και οκτώ χρόνια και αριθμεί 28 χιλ μέλη. Όταν όλοι εσείς λοιπόν ήσασταν εξαφανισμένοι, εμείς απαντούσαμε στους συκοφάντες του ΠΑΣΟΚ και με επιχειρήματα καταρρίπταμε τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, κατά του Κώστα Καραμανλή. Αναδεικνύοντας παράλληλα και το τεράστιο έργο του. Κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ η Νέα Δημοκρατία. Είμαστε επίσης διαχειριστές και άλλων δύο σελίδων. Της σελίδας ''Ο Κώστας Καραμανλής και το έργο του'' και της ''ΕΛΣΤΑΤ η ώρα της αλήθειας''. Ήμασταν αυτοί που μιλήσαμε και αναδείξαμε το έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ. Της σκόπιμης παραποίησης των στατιστικών στοιχείων του 2009, βάσει των οποίων μας οδήγησε ο μακελάρης Παπανδρέου, στον Καιάδα των μνημονίων. Αλήθεια, πιο πάνω μου είπατε πως γνωρίζετε τον Καραμανλή από 16 χρονών. Δεν σας είδα όμως ποτέ να λέτε έστω και μία κουβέντα, για όλα όσα σας προανέφερα.Ήμασταν αυτοί που κόψαμε την μπουρδολογία των ηλίθιων ισχυρισμών κάποιων ανόητων, που μιλούσαν περί υπόγειων διασυνδέσεων Καραμανλή και Τσίπρα. Ήμασταν εκείνοι που στις τελευταίες εκλογές, μαζέψαμε όλους τους δυσαρεστημένους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που παραπλανήθηκαν από τους ανθέλληνες τυχοδιώκτες Τσίπρα και Καμμένο. Μάλιστα, αν ανατρέξετε σε δημοσιεύματα μας, θα δείτε ότι ειδικά τον Πάνο Καμμένο του τάξαμε πως θα τον πάμε στο 0.80% και το κάναμε. Μή μου το παίζετε λοιπόν σε μένα, κάποια Καραμανλικιά, παρά το όνομα που φέρετε. Και όπως αντιλαμβάνεστε, είστε και πολύ λίγη για να μου ζητήσετε Καραμανλικά διαπιστευτήρια. Εγώ δεν χρειάζεται να επικαλεστώ καμία σχέση μου με τον Κώστα Καραμανλή. Τί έχω και τί δεν έχω με τον Καραμανλή, θα σας αφορά όταν τον επικαλεστώ για να πιστοποιήσω τα λεγόμενα μου. Από τη στιγμή που δεν το κάνω, εννοείται πως εκφράζω τις απόψεις μου. Μπείτε στον Πυρήνα να δείτε ποιός είμαι. Και είναι μέγιστο θράσος, να μου ζητάτε και εξηγήσεις, απορώντας μάλιστα, γιατί σας επιτέθηκα. Λάθος. Εσείς μας επιτεθήκατε και μας προσάψατε χαρακτηρισμούς, χωρίς καν να μας γνωρίζεται. Και ξεκαβαλείστε το καλάμι. Ή τουλάχιστον να το κάνετε σ΄αυτούς που περνάει. Αύριο στον Πυρήνα, στις 1 το μεσημέρι, θα αναρτηθεί ο διάλογος μας. Και πιστέψτε με, δεν το κάνω με εκδικητικό σκοπό. Αλλά για να μάθει ο κόσμος ποιοί είναι τέλος πάντων αυτοί που μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν. Αυτοί που έγιναν σήμερα ένα με τα Σημιτόπαιδα όπως ο κύριος Κάπος. Με τους υβριστές και με τους συκοφάντες του Κώστα Καραμανλή. Και εκεί έχετε κάθε δικαίωμα να παρέμβετε, τόσο εσείς, όσο και ο κύριος Κάπος. Αν νομίζετε πως σας έχουμε αδικήσει κάπου. Η σελίδα μας είναι ανοιχτή και σας υπόσχομαι πως όπως εξασφαλίζουμε σε όλους το δικαίωμα να εκφράσουν με κόσμιο τρόπο την άποψη τους, το ίδιο θα γίνει και με σας. Διότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με την αντίθετη άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου