Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Καλή Ανάσταση, Ελλάδα!

Δύο λόγια από εμάς μέρα που είναι!

Η συνειδητή αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων του 2009 και η αποδοχή του ποσοστού του χαλκευμένου ελλείμματος και χρέους σήμερα από το σύνολο του πολιτικού φάσματος της χώρας αποδεικνύει την καθολική προδοσία ενάντια στην Πατρίδα!
Θα μπορούσε ο καθένας να μας χαρακτηρίσει συνομωσιολόγους ή ψεκασμένους ή ο,τιδήποτε τέλος πάντων μπορεί να σκεφθεί, διαβάζοντας αυτή την καταγγελία, αν δεν υπήρχαν τα στοιχεία
( βίντεο, ομιλίες, επερωτήσεις βουλευτών. ευρωβουλευτών, δηλώσεις πολιτικών στελεχών, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία, όσο και από τη σημερινή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Υπάρχει επίσης και το Βούλευμα του Αρείου Πάγου 1331/2016, που υπολογίζει τη ζημία του ελληνικού δημοσίου από την αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων του 2009, μέχρι το 2014 στο ιλιγγιώδες ποσό των ... 210 δις ευρώ)
Οι αναγνώστες μας έχουν δει στα βίντεο που αναρτούμε να καταγγέλλονται όλες οι μεθοδεύσεις ενάντια στη χώρα, τόσο από τον κ. Σαμαρά, όσο και από τους Τσίπρα και Καμμένο, εννοείται πριν αναλάβουν την εξουσία!

Φυσικά και όλα αυτά αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες και βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Η καθολική, συνωμοτική σιωπή για το θέμα, αλλά και οι κατά καιρούς πιέσεις από παράγοντες του εξωτερικού αναδεικνύουν τη σοβαρότητα, αλλά και το φόβο όλων τους για την προοπτική της ανάδειξης της αλήθειας!

Οι περισσότεροι, λόγω του ότι πιθανολογούν ότι η υπόθεση δε θα κερδηθεί από τους καταγγέλλοντες, αφού όλο το σύστημα πολεμάει εναντίον τους, φροντίζουν να μην ασχολούνται με το θέμα...

Προφανώς και δεν τους νοιάζει η Πατρίδα, εμφανώς συστοιχίζονται με τους προδότες...

Όμως...

Έχουμε μάθει πια ότι από την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει όλες οι παγκόσμιες αλλαγές προς το συμφέρον της ανθρωπότητας συνολικά...

Και αυτό θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά..

Καλή Ανάσταση, Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου