Σας είπα όλη την αλήθεια

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Η ενότητα του πολιτικού συστήματος περνάει μέσα από την αποδοχή της αλήθειας


Ακούμε και διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό διάφορες απόψεις που συγκλίνουν πάντα στην προτροπή για ενότητα του πολιτικού συστήματος!
Επικαλούνται, μάλιστα, τη στάση ζωής του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έκανε εναγώνιες προσπάθειες για να επιτύχει αυτή την ενότητα, αλλά και του ελληνικού λαού σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στα 5,5 χρόνια που κυβέρνησε με αποκορύφωμα τις συνεχείς επικλήσεις του στα κόμματα της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης να συναινέσουν σε μια κοινή γραμμή με το ξέσπασμα της διεθνούς κρίσης για την αντιμετώπισή της!
Κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει την ανάγκη της ομοψυχίας του πολιτικού προσωπικού της χώρας στην αντιμετώπιση της λαίλαπας των προβλημάτων που έχουν ανακήψει τα τελευταία χρόνια!
Οι εθνικές καταστροφές, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ακολουθούν μετά από περιόδους  πολιτικής αστάθειας και κοινωνικού κατακερματισμού!
Θα προσπεράσουμε το ότι ο κοινωνικός αυτοματισμός κυριάρχησε τα χρόνια των μνημονίων, διότι αισθανόμαστε ότι δεν κατάφερε αυτή η πολιτική επιλογή για την αποδοχή των επιβληθέντων μέτρων να έχει την απήχηση που θα ήθελαν!
Θα μείνουμε, όμως, και θα επιμείνουμε στο πλαίσιο το οποίο τα πολιτικά κόμματα πρέπει να συναινέσουν ώστε να επιτευχθεί πράγματι η εθνική ενότητα!
Η ένταξή μας στο μηχανισμό στήριξης ήταν απόρροια μιας προαποφασισμένης επιλογής της κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία μεθοδεύτηκε και εκτελέστηκε μέσω ψεμάτων προς τον ελληνικό λαό, διαπόμπευσης των Ελλήνων σε παγκόσμια κλίμακα, αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009!
Οι καταγγελίες, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω είναι πάρα πολλές σε όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδας, αλλά υπάρχουν και αντίστοιχες πολλών ξένων παραγόντων!
Ο ελληνικός λαός δικαιούται να μάθει την αλήθεια!
Δικαιούται να βιώσει το αίσθημα της Δικαιοσύνης και να πάρει οξυγόνο από την κάθαρση που επίμονα αναζητεί!
Αυτό πρέπει να γίνει η βάση όλων των συζητήσεων περί εθνικής ενότητας και σύγκλισης των πολιτικών κομμάτων!
Από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους και ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα επικροτήσει, αλλά και θα συστρατευθεί σε αυτή τη μάχη!
Συμμαχίες "εθνικές" ενάντια στην Πατρίδα και στο λαό της δε γίνονται αποδεκτές, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε νέα εθνική καταστροφή και οι συνωμότες αυτό θα το πληρώσουν πολύ ακριβά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου