Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Απόσπασμα του δελτίου πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας: «Είμαστε πλέον σίγουροι ότι έχουν στοχοποιηθεί στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως και ο ίδιος»

Διασύνδεση της νέας γενιάς τρομοκρατών με ξένες μυστικές υπηρεσίες με στόχο την αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό της χώρας, αποκαλύπτει απόσπασμα του δελτίου πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας που δημοσίευσαν τα «Επίκαιρα», τεύχος 90, και αναφέρεται στα «Δεκεμβριανά» του 2008.

«Τα γεγονότα του μηνός Δεκεμβρίου προβληματίζουν έντονα την ελληνική κυβέρνηση ως προς το ποιοι είναι από πίσω, ποιοι καλύπτουν ποιους και γιατί. Σύμφωνα με πληροφορίες που διασταυρώνουν τα στελέχη μας στην Αθήνα, η νέα γενιά τρομοκρατών είναι καλά εκπαιδευμένη στο αντάρτικο πόλεων, έχει καλύψεις, έχει μεθόδους διαφυγής και μάλιστα προς το εξωτερικό. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι έχουν στοχοποιηθεί στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως και ο ίδιος. Έχουν πέσει στην αντίληψή μας σήματα ξένων κυβερνήσεων, που συνεργάζονται μεταξύ τους και έχει γίνει εκτενής παρακολούθηση της διαδρομής μεταξύ της οικείας και του γραφείου του πρωθυπουργού. Υπάρχουν φωτογραφίες, που ήλθαν στην κατοχή μας από μη κατανομαζόμενες πηγές άλλων κρατών. Επίσης, έχουν περιέλθει στην κατοχή μας χάρτες με πιθανά σημεία παγίδευσης της διαδρομής. Χρήση τηλεχειριστηρίου για ενδεχόμενη έκρηξη απαραίτητη.
Το θέμα της τρομοκρατίας είναι το έσχατο όπλο προκειμένου να αποφευχθούν επενδύσεις στη συγκεκριμένη χώρα. Η Ελλάδα χρειάζεται ενεργή βοήθεια στο θέμα αυτό ( τρομοκρατία) και έχει αποφασισθεί να της δοθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου