Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Λάμπρος Παπαντωνίου,ο γνωστός και περήφανος Έλληνας, Mr. Lambros

Αναγνώριση αξίζει να δοθεί μόνο σε όποιον δημοσιογράφο έχει το σθένος (για να μην πω κάτι άλλο)  να αποκαλύπτει δημόσια εξαπάτηση ή να αποδεικνύει ένα καταδικασμένο άτομο αθώο.

Οι υπόλοιποι, μολύνουν την ατμόσφαιρα με την προπαγάνδα τους, σκοτώνουν την φαντασία μας με τις αλήθειες τους και απειλούν τις ζωές μας με τα ψέματά τους.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ! ! !
Δε γνωρίζουμε πόσοι από εσάς ξέρετε το δημοσιογράφο Λάμπρο Παπαντωνίου. 
Ο γνωστός και περήφανος Έλληνας,«Mr. Lambros», ήταν ένας σπουδαίος πατριώτης, σημαντικός δημοσιογράφος 
Ο Λάμπρος Παπαντωνίου για χρόνια διαπιστευμένος ανταποκριτής στον Λευκό Οίκο, στο Πεντάγωνο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσε δεκάδες αφανείς μάχες για τα εθνικά θέματα.
Ο Λάμπρος ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής!
Ήταν ένας Δημοσιογράφος που πάσχιζε για την Ελλάδα! Θα λέγαμε με βεβαιότητα ότι ήταν ο Εθνικός μας Δημοσιογράφος!
Ο μόνος Έλληνας Δημοσιογράφος που ως διαπιστευμένος στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είχε το μοναδικό προνόμιο να ρωτά καθημερινά απευθείας τις επίσημες ΗΠΑ για τα εθνικά θέματα και να δημιουργεί συχνά πανικό, εκνευρισμό και αμηχανία, αλλά και να εκμαιεύει με μαεστρία απαντήσεις που ήταν εξαιρετικά χρήσιμες για την Ελλαδική και Κυπριακή Διπλωματία!
Σε αυτό το πεδίο, στην Αίθουσα Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα, παίζοντας κυριολεκτικά τη ζωή του κορώνα γράμματα! Διότι το να πατάς στον κάλο τις ΗΠΑ και ενώπιον όλων των ξένων διαπιστευμένων Δημοσιογράφων και να εκθέτεις την πολιτική τους ή να ανατρέπεις τα σχέδια τους, είναι άθλος, αλλά άθλος στην κόψη του ξυραφιού!
Πολύ μεγάλο «πόλεμο» είχε και με τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, για τις οποίες έκανε πολύ μεγάλες και επικίνδυνες αποκαλύψεις, τέτοιες που μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να τον «τινάξουν στον αέρα»!
Έφυγε στις 21 Μαΐου 2009 και ο εδώ δημοσιογραφικός κόσμος τον αποχαιρέτισε, περιβάλλοντάς τον με την" τιμή" που του άξιζε..
Δυστυχώς, όμως για αυτό το δημοσιογραφικό κόσμο τη στιγμή που ο εθνικός μας δημοσιογράφος ενημέρωνε για το μυστικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, την ίδια ώρα πυροβολούσε τον Κ. Καραμανλή, αντί να σταθεί στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης
Εδώ και η έκτακτη ανακοίνωση τύπου της 31ης Δεκεμβρίου 2008, όπου ενημέρωνε για τη μυστική επιχείρηση αποσταθεροποίησης της χώρας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου