Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ο Καραμανλής και το ρεμπέτικο τραγούδι του Κυρίζογλου

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το “διέλυσε” η γαλάζια παρέα που μαζεύτηκε χθες για δείπνο στον “Κυνηγό” στον Χορτιάτη στο δείπνο που διοργάνωσε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης προ τιμήν του Κώστα Καραμανλή. 
Στο τραπέζι συνδαιτυμόνες ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, Λαγκαδά Γιάννης Ταχμετζίδης, Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης. 
Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ Τάσος Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θωμάς Βράνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ιάκωβος Φραντζής και η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Ελένη Φύκα.
 Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα ήταν όταν ο Λάζαρος Κυρίζογλου έκατσε δίπλα στον πρώην πρωθυπουργού και μαζί άκουσαν απο κινητό το νέο του τραγούδι, το “Κουτί Ρημάδι” που συνέθεσε σε ρεμπέτικο σκοπό και ερμήνευσε ο Κώστας Γεκουσίδης. 
Είναι το πρώτο τραγούδι με πολιτικό στίχο για τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας εμπνεύστηκε τους στίχους από την πορεία της κυβέρνησης. “Ψεύτικα λόγια τάματα, σάλια και υποσχέσεις/ αλλάξανε τα πράγματα και πήρατε τις θέσεις. Και στον κοσμάκη τάξατε λαγούς με πετραχήλια/ τίποτα δεν αλλάξατε με την ψευτιά στα χείλια”, αναφέρει σε έναν από τους στίχους του. 
Ο Κώστας Καραμανλής πάντως, σύμφωνα με παρόντες στο τραπέζι, έδειξε να απολαμβάνει τους στίχους…


myportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου