Σας είπα όλη την αλήθεια

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Στο πλευρό του Ευριπίδη Στυλιανίδη και ο Κώστας Καραμανλής


Την έμπρακτη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη έδειξε ο Κώστας Καραμανλής.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Κώστα Καραμανλή στην περιοχή περιελάβανε επίσης συνάντηση με νέους στην καφετέρια «Avant Garde» και επίσκεψη στη Διαλαμπή ενώ το μεσημέρι αναμένεται να ξεκουραστεί στην πατρική οικία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ξυλαγανή.









Το απόγευμα στις 20:00 ο Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί το Φανάρι Ροδόπης από όπου και θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη του πατρίδα, τις Σέρρες.

                                                        
«Είναι μεγάλη η χαρά μας να υποδεχόμαστε εδώ στη Ροδόπη τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Του οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε για τον τόπο μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ που στάθηκε δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές και μας βοήθησε να σηκώσουμε ξανά το κεφάλι. Ελπίζουμε στις μέρες που έρχονται και με τη δική του συμπαράσταση να φτάσουμε τη Ροδόπη, τη Θράκη και την Ελλάδα εκεί που της αξίζει», δήλωσε για την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης αναφέρθηκε επίσης και στην παρουσίαση του βιβλίου «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι» του δημοσιογράφου Νίκου Στέφου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις Σέρρες και στην οποία θα δώσει το παρών τόσο ο ίδιος όσο και ο πρώην πρωθυπουργός.
«Θα παρουσιάσουμε το βιβλίο του Νίκου Στέφου για το Μακεδονικό, θα είναι η κεντρική εκδήλωση του Κωστάκη Καραμανλή, θα είναι και ο πρόεδρος εκεί. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι θα αναδείξουμε τις πτυχές μια εθνικής πολιτικής την οποία στερήθηκε τέσσερα χρόνια ο τόπος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης.

Πηγή: fonirodopis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου