Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Στις δυτικές συνοικίες Θεσσαλονίκης ο Κ. Καραμανλής


Ο Καραμανλής άρχισε περιοδείες για να στηρίξει τη ΝΔ


Tην επομένη της πρώτης δημόσιας ομιλίας του, ξεκίνησε περιοδείες από τις λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, τους Αμπελόκηπους και τον Εύοσμο.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν ο ιερός ναός του Αγίου Παντελεήμονα, στους Αμπελόκηπους, όπου τον υποδέχτηκαν ο μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Σπηλιόπουλος και υποψήφιοι βουλευτές.


Ο Κώστας Καραμανλής άναψε ένα κερί στον ιερό ναό και στη συνέχεια, μαζί με όσους τον συνόδευαν, κάθισαν σε χώρο του ναού για καφέ και εδέσματα. Ο μητροπολίτης Βαρνάβας μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στις δυτικές συνοικίες και επισήμανε πως όλες οι κυβερνήσεις τις έχουν ξεχάσει.
Ο μητροπολίτης Βαρνάβας έκανε δώρο στον πρώην πρωθυπουργό ένα αντίγραφο παλιάς εικόνας της Παναγίας και το βιβλίο που αφορά τα 100 χρόνια από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και τα κοιμητήρια του Ζέιτενλικ. Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής όταν παρέλαβε το βιβλίο, είπε αστειευόμενος «θα μου κάνετε και αλλά δώρα;»

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Λάζαρος Κυρίζογλου, τονίζοντας πως επί πρωθυπουργίας Καραμανλή υπήρχε συζήτηση για τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Αμπελόκηπων -Μενεμένης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην αξιοποίηση των στρατοπέδων και στην γενική ανάπτυξη της περιοχής. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου