Σας είπα όλη την αλήθεια

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Υπάρχει Εθνικό Κεφάλαιο: Η αξιοποίηση του Κώστα Καραμανλή

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την επαναδραστηριοποίηση του πρώην πρωθυπουργού .
Η αξιοποίηση του Κ. Καραμανλή δεν έχει να κάνει με εσωκομματικές ισορροπίες ή ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών.

«Η περίοδος αυτή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη αποτελεί μια δύσκολη καμπή. Αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χρειάζονται μικροκομματικές σκοπιμότητες. Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να προσποιείται άγνοια». 
Κώστας Καραμανλής - Αγρίνιο 15 Μαρτίου 2009.
Η αλήθεια είναι ότι ο Κ. Καραμανλής είναι ο μόνος πρωθυπουργός της τελευταίας 30ετίας που δεν έσκυψε το κεφάλι στα γνωστά κέντρα εξουσίας και δεν τους έκανε τα χατίρια, παρά φρόντισε να υπερασπιστεί με κάθε δυνατό τρόπο τα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας.
Η φιλελληνική όμως στάση του, δεν άρεσε στα γνωστά κέντρα εξουσίας που βάλθηκαν να τον απομακρύνουν, να τον απαξιώσουν και ει δυνατόν να τον εξοντώσουν πολιτικά.
Στη συνέχεια με τον δικό τους ΓΑΠ που σε αντάλλαγμα της εξουσίας, είχε αποδεχθεί- όπως απεδείχθη εκ των υστέρων- να δρομολογήσει και να εφαρμόσει τα ανθελληνικά σχέδιά τους. 
Το σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή είχε απ΄όλα: υποκλοπές. Καθημερινές απεργίες, το κάψιμο ολόκληρης της Ελλάδας, τα Δεκεμβριανά, τα κατασκευασμένα σκάνδαλα μέχρι και σχέδιο δολοφονίας του.
Όλα αυτά και ο πλέον αδαής τα έχει πια αντιληφθεί. 
Ο Καραμανλής ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρέδωσε την εξουσία…
Έπραξε αυτό που θα έπραττε κάθε δημοκράτης πρωθυπουργός , όταν εμποδίζεται να ασκήσει τα καθήκοντά του και να εφαρμόσει την πολιτική που είχε εγκρίνει ο λαός.
Προκήρυξε εκλογές, λέγοντας την πλήρη αλήθεια στο λαό ζητώντας την ψήφο του.
Δυστυχώς για την χώρα , ο λαός προτίμησε τις φρούδες υποσχέσεις του ΓΑΠ και το «λεφτά υπάρχουν» με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
Έτσι μετά και από τις σχετικές συγκρίσεις , έχει αρχίσει να εδραιώνεται η σκέψη ότι τελικά ο Καραμανλής είναι ο μόνος πολιτικός ηγέτης που κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την χώρα και τον λαό, θα μπορούσε να κρατήσει ενωμένους τους Έλληνες και να μας οδηγήσει στην πολυπόθητη έξοδο από την κρίση.
Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει είναι οι συνεργάτες που θα επιλέξει.
Τώρα όμως πια… γνωρίζει και φίλους και εχθρούς !!

του Νίκου Οικονομόπουλου (αποσπάσματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου