Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ήταν έγκλημα προμελετημένο



«Οι ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό είναι δεδομένες και μεγάλες », είπε επί λέξει στη χθεσινή του συνέντευξη στην Έλλη Στάη ο Αλέξης Τσίπρας και υπερθεματίζοντας για την αξιοσύνη του Προκόπη Παυλόπουλου, τον πρότεινε εκ νέου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μέσα σε δύο φράσεις αποκάλυψε όλον τον σχεδιασμό της πτώσης του Κώστα Καραμανλή, της υπαγωγής της χώρας σε καθεστώς μνημονίων και φυσικά το ξεπούλημα της Μακεδονίας!
Ο κ. Τσίπρας είχε εκλεγεί με προμετωπίδα του προεκλογικού του αγώνα το 2014, την πλήρη εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες οδηγηθήκαμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, απολέσαμε το 1/3 του ΑΕΠ μας, την εθνική μας κυριαρχία, δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας, που αυτοκτόνησαν και εκατοντάδες χιλιάδες νέων, που μετανάστευσαν για να βρουν εργασία.
Ο κ. Τσίπρας, επίσης κατάγγελλε με ζέση την παραποίηση των οικονομικών στοιχείων του 2009, κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου ως υπεύθυνο της νέας εθνικής τραγωδίας και ζητούσε την παραπομπή του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. στη Δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθεί το προμελετημένο έγκλημα.

Από την άλλη ο κ. Παυλόπουλος, πριν την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα της χώρας, επίσης κατάγγελλε τη χάλκευση του χρέους και ελλείμματος του 2009 και έβγαινε στα κανάλια μιλώντας για την πορτοκαλί επανάσταση των Δεκεμβριανών του 2009 και γενικά για το σχέδιο ΠΥΘΙΑ, που περιλαμβάνει την αποσταθεροποίηση της χώρας, τις απόπειρες δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, την προαποφασισμένη ένταξη της Ελλάδας στο μνημονιακό καθεστώς.


Αν τώρα συνδυάσουμε και την παραδοχή του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε ενεργό ρόλο στα Δεκεμβριανά του 2008, αλλά και το ότι ο κ. Παυλόπουλος την ίδια περίοδο ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών, που είχε στην αρμοδιότητά του και την ΕΥΠ, εύλογα θέτουμε τα κάτωθι ερωτήματα:
  • Ποιοι ήταν οι λόγοι που επιλέχθηκε από τον κ. Τσίπρα ο κ. Παυλόπουλος για το αξίωμα του Π.τ.Δ.;
  • Γιατί ο κατά τα άλλα λαλίστατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποσιώπησε το Πόρισμα της Προκαταρκτικής Επιτροπής Ελέγχου για το Χρέος, που αποκάλυπτε την παραποίηση του ελλείμματος και χρέους του 2009;
  • Γιατί ο κ. Τσίπρας προφανέστατα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το πατριωτικό μέρος της Νέας Δημοκρατίας και να καπηλευθεί τον καραμανλισμό, όταν θεωρεί ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι υπεύθυνος για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας; Και τελευταίο, αλλά μείζον
  • Τι συνδέει, τελικά Τσίπρα και Παυλόπουλο;
Θα μπορούσαμε να υποβάλουμε και άπειρα άλλα ερωτήματα, αλλά νομίζουμε ότι ήδη οι αναγνώστες μας, έχουν καταλάβει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου