Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Άρχισαν τα όργανα, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η Εθνοπροδοσία. Φανταστείτε τί θα γίνει, μετά την ολοκλήρωση της

Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, για αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια.
Καθώς θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο, απ΄αυτό που ψευδώς ισχυρίζεται η κυβέρνηση, πως η επικείμενη συμφωνία, θα αποτελέσει τον παράγοντα σταθερότητας της περιοχής.

Πριν λοιπόν ακόμα και από την κύρωση της, η Τουρκία ξεκίνησε να ''θερμαίνει τις μηχανές της''.
Έτσι, το Υπ. Εξωτερικών της γείτονος χώρας, σε σημερινή του ανακοίνωση, κάνει λόγο για προστασία των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία, μιλάει για τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης.
Όμως κατά το παρελθόν, όσο και να ισχυριζόταν κάτι τέτοιο, ήταν σα να μιλούσε στο βρόντο, καθώς αυτά του είδους τα θέματα, έχουν επιλυθεί πριν πολλά χρόνια και καθορίζονται με συνθήκες υπογεγραμμένες και από τις δύο πλευρές.

Αν όμως κυρωθεί από την Ελλάδα, η Εθνοπροδοτική συμφωνία των Πρεσπών, με όλα όσα περιλαμβάνει αυτή σε θέματα ιθαγένειας και γλώσσας, αυτόματα αύριο τα Σκόπια, μπορούν να εγείρουν θέμα Μακεδονικής μειονότητας στη Β. Ελλάδα.
Κάτι που θα ενδυναμώσει τον παραλογισμό της Τουρκίας, που μιλάει κι αυτή για μειονότητα.
Και θα είναι δύο πράγματα που θα πάνε πακέτο, ένα παραπάνω, λόγω και των άριστων σχέσεων των δύο χωρών.
Πράγμα που σε συνδυασμό με όλα τα τραγικά που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, τα τέσσερα χρόνια που είναι κυβέρνηση, είναι απολύτως βέβαιο πως η θέση της χώρας θα γίνει τραγική.

Έτσι, θα αναγκαστούμε, το λιγότερο, να μπούμε σε μία διαδικασία διαπραγματεύσεων, όπου και πάλι τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο θα έχει ο ξένος παράγοντας και τα συμφέροντα του.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση, ένα έγκλημα στο οποίο πλέον συνηγορούν και έτεροι βουλευτές, οι οποίοι και δήλωσαν πρόθυμοι να ψηφίσουν υπέρ της επαίσχυντης συμφωνίας, ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.
Μία κατηγορία με την οποία απαιτείται, βάση των εξελίξεων να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, όλοι όσοι δήλωσαν την πρόθεση τους να στηρίξουν τη συμφωνία, ανεξαρτήτως αν τελικά αυτή περάσει ή δεν περάσει.
Διότι ακόμα και αν τελικά δεν περάσει αυτή από τη Βουλή, υπάρχει ξεκάθαρα η πρόθεση και η προσπάθεια.
Πράξεις οι οποίες είναι εξίσου ποινικά κολάσιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου