Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ναι, όντως μας ψεκάζουν.

Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγήσει κάποιος, με τις ρουκέτες που πετάνε εκεί στους ΑΝΕΛΛ.Και το κακό, δεν είναι μόνο ότι τις πετάνε.
Το χειρότερο είναι πως τις πιστεύουν, κιόλας.
Πάρτε λοιπόν καρέκλα και καθίστε, διότι αυτά δεν τα αντέχεις όρθιος.
Παραιτήθηκε, λέει, ο καλύτερος ΥΠ.ΕΘ.Α της μεταπολίτευσης.
Ο ΜΠάνος-Μπούλης Καμμένος, καλύτερος υπουργός Εθνικής άμυνας;;;!!!@@@
Και προσέξτε, από αυτή τη καρέκλα που κάθισε ο Καμμένος και τρομάξαμε να τον ξεκολλήσουμε, έχουν περάσει τεράστια ονόματα της πολιτικής.
Ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Τί σχέση έχει μπορεί να έχει μ΄αυτούς ο Καμμένος, τον οποίο βγάζουν και καλύτερο, αυτό μόνο από ψεκασμένους θα τ΄ακούσεις.
Ίσως επειδή παρίστανε τον τζάμπα μάγκα και πετούσε στεφάνια στα Ίμια από το ελικόπτερο και έχοντας μια ντουζίνα F-16 να τον φυλάει;
Ή επειδή περιδρόμιαζε τον αμπάκουλο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα στα στρατόπεδα;
Μα αφού ήθελε ένα κοπάδι αρνιά και είκοσι κοκορέτσια, για να χορτάσει, ποιός θα του τα ΄ψηνε, εκτός από τα υποχρεωμένα τα φανταράκια;
Έπαιρνε μαζί του και την Κουντουρά για συνοδό του, την ξέρει την τέχνη το Λενάκι, η οποία παρίστανε το Δεσποινάκι -οι παλαιότεροι σίγουρα θα θυμούνται- και την έβαζε να χορεύει, καθώς ο ίδιος, ειδικά όταν έτρωγε και μετά, δυσκολευόταν να πάρει στροφή.
Το καλύτερος από πού προκύπτει; Αν πάντως, τον θέσουμε σε σύγκριση με τους προκατόχους, ακόμα και οι Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου, λιγότερο κακό προξένησαν στην Ελλάδα. Διότι αυτοί έκλεψαν. Ενώ ο Καμμένος, έκανε κάτι πολύ χειρότερο. Ο Καμμένος έβαλε πλάτη στην εθνοπροδοσία του Τσίπρα. Και όπως και να το κάνουμε, η προδοσία της πατρίδας είναι κατά πολύ χειρότερη της κλεψιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου