Σας είπα όλη την αλήθεια

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Δημήτρης Τσοβόλας για Δεκεμβριανά 2008: Στόχος η πτώση Καραμανλή! Αιτίες το ΒΕΤΟ στα Σκόπια και οι ενεργειακές συμφωνίες που είχε συνάψει με τη Ρωσία

Μετά τη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που προσφάτως δήλωσε ότι τα Δεκεμβριανά του 2008 ήταν μέρος σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, ένας ακόμη μάρτυρας έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των στοιχείων και μαρτυριών για το σχέδιο ΠΥΘΙΑ.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τσοβόλας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στο δημοσιογράφο Παύλο Παπαδόπουλο (30 Δεκεμβρίου 2018) δήλωσε:
«... Αλλά ο «Δεκέμβρης» συνέβη γιατί ο ξένος παράγοντας εκμεταλλεύτηκε το συναίσθημα του κόσμου με στόχο να τεθεί η διαμαρτυρία εκτός ελέγχου. Η αιτία ήταν το «όχι» του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι και η συμφωνία που προώθησε για το αέριο από τη Ρωσία. Δεν τους άρεσε η εθνική στάση του Κώστα Καραμανλή και πυροδότησαν τα γεγονότα.»
Εμείς θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε...
Με την πτώση του Κώστα Καραμανλή έπεσε και η Πατρίδα!
Και κάποια στιγμή η Δικαιοσύνη Θεού και ανθρώπων θα αποδώσει αυτό που αξίζει σε όλους αυτούς που διοργάνωσαν, συμμετείχαν, συναίνεσαν στη δολοφονία της Ελλάδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου