Σας είπα όλη την αλήθεια

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να συνθλίψει τη σκευωρία κατά του Κώστα Καραμανλή και της Πατρίδας για να έλθει και η ώρα των αυτουργών.


Όταν μιλούν τα στοιχεία, τα σχόλια περιττεύουν.

Όλοι πλέον,αντιλαμβάνονται τους λόγους που έπεσε ο Κώστας Καραμανλής το 2009!
Είναι μάλιστα τέτοια η καταστροφή που προκάλεσαν οι σκευωροί πλιατσικολογοι, που η επιστροφή στα μεγέθη του «κακού Καραμανλη», τοποθετείται «σε βάθος χρόνου», όταν με μια απλή διαχείριση εκτός μνημονίου, αυτό θα μπορούσε ήδη να έχει επιτευχθεί.
Εκτός από τα οικονομικά μεγέθη όμως, υπάρχει η ποινική διάσταση του εγκλήματος κατά του λαού και της Πατρίδας. Αυτής που το μέλλον της θα κριθεί στα δικαστήρια για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Πολλοί ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως αυτοί που έριξαν τον Καραμανλή, επιδόθηκαν σε μια ασύλληπτη ληστεία κατά της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας.
Η γκεμπελική προπαγάνδα δαιμονοποίησης του Ελληνικού λαού, κάνει πολλούς να μην διαπιστώνουν το αυτονόητο:
Μισθοί, συντάξεις, κολοσσιαίες επιδοτήσεις σε πράσινες απάτες, ξεπούλημα για ένα κομμάτι ψωμί δημόσιας περιουσίας, το ποσοστό του ΑΕΠ της χώρας που χάθηκε αυτά τα χρόνια και που ισοδυναμεί με τις απώλειες ενός πολέμου,δημιουργούν ένα ιλιγγιώδες πόσο που δεν «εξαφανίζεται» όπως θέλουν να πιστεύουμε κάποιοι.΄
Το χρήμα στην οικονομία δεν «εξαϋλώνεται», απλά αλλάζει χέρια.
Αυτό το ποσό είναι και η τεκμηρίωση του εγκλήματος, ο λόγος που έπεσε ο Καραμανλής.
Αν προσθέσουμε τις αυτοκτονίες, τη γενοκτονία μέσω της μετανάστευσης των νέων ανθρώπων, την εθνική κατάθλιψη που βιώνουμε, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αντιλαμβανόμαστε την τεράστια ευθύνη που σηκώνει στους ώμους της αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη...
Είναι η τελευταία ελπίδα του Έλληνα...
Ναι, είναι τεράστια η ευθύνη να ακουμπά η Πατρίδα επάνω σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου