Σας είπα όλη την αλήθεια

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Όλοι όσοι ταυτίστηκαν ή ταυτίζονται με αυτούς που χειραγώγησαν τον ελληνικό λαό μέσω της προπαγάνδας ενάντια στον Κ. Καραμανλή θα ζήσουν την προσωπική τους κατάρρευση

Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος μέσα στα οκτώ χρόνια από την υπαγωγή μας σε καθεστώς μνημονίων δεν επήλθε μόνο από τα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό, αλλά κυρίως από τη στήριξη που πλουσιοπάροχα προσέφεραν σε αυτούς που όλοι μας αποκαλούμε " νταβατζήδες" και την ατιμωρησία των υπευθύνων της ελληνικής τραγωδίας!
Από την άλλη η διαπλοκή, αυτή με την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Κ. Καραμανλής συγχρωτίστηκε ή συγκυβέρνησε αποτέλεσε τον κύριο πυλώνα στήριξης των μνημονιακών κυβερνήσεων, αφού πρωτύτερα διασύροντάς τον, κατέστησαν τον ανύπαρκτο Γιωργάκη " ηγέτη" και "σωτήρα" !
Ήταν εύκολο το 2009 με τον ελληνικό λαό σε πλήρη ευδαιμονία να κρύψουν τη φωνή της αλήθειας του πρωθυπουργού και να φέρουν στην εξουσία τον εγκληματία Παπανδρέου.
Εκείνο που δεν υπολόγισαν, όμως όλοι αυτοί ήταν ο αστάθμητος παράγοντας " λαός"
Αυτός ο λαός που γύρισε την πλάτη στον Κ. Καραμανλή έχει εντυπώσει στη μνήμη του την αγωνιώδη προσπάθειά του να ακουστεί, τη βραχνιασμένη φωνή του να φωνάζει: " Σας είπα όλη την αλήθεια"
Η αλήθεια που είπε, δεν αφορούσαν μόνο στον τρόπο που μπορούσε να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση, αλλά και στους αριθμούς που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός..
Για το χρέος
Για το έλλειμμα
Για τα πάντα...
Όλοι όσοι ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας κατόπιν ΔΕΝ είπαν την αλήθεια στο λαό και άφησαν τη διαπλοκή να διαφεντεύει για να τους προστατεύει συγχρόνως και να τους διασώζει πολιτικά..
Οι πολίτες αυτής της χώρας εμβρόντητοι και αντιλαμβανόμενοι την προδοσία παρακολουθούσαν το πολιτικό σύστημα να τους ζητάει θυσίες, ενώ την ίδια ώρα συγκάλυπτε τους εγκληματίες...
Όλοι όσοι ταυτίστηκαν ή ταυτίζονται με το σάπιο καθεστώς της χειραγώγησης του ελληνικού λαού μέσω της αισχρής προπαγάνδας ενάντια στον Κώστα Καραμανλή είδαν και θα δουν, θα ζήσουν την προσωπική τους κατάρρευση..
Για τον ελληνικό λαό η αλήθεια απέκτησε πλέον πρόσωπο και όνομα..
Η αλήθεια καθρεφτίζεται στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου