Σας είπα όλη την αλήθεια

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Τα επίσημα στοιχεία για την εθνική προδοσία που βιώνουμε βρίσκονται στη διάθεση του καθενός και όποιος θέλει μπορεί να τα αμφισβητήσει,...Αν μπορεί ...


Η σημερινή ελληνική κοινωνία ψάχνει να βρει το βηματισμό της περνώντας πλέον από το στάδιο της καθολικής αμφισβήτησης, της απόρριψης των πάντων σε μια πιο ώριμη αποτίμηση της ιστορικής περιόδου που διανύουμε.
Ερωτηματικά όπως το πώς και γιατί βρεθήκαμε στη μέγγενη την οποία βιώνουμε δε μπορούν να" απαντηθούν" πλέον από τους λεγόμενους συστημικούς αρθρογράφους!
Προτιμάει ο λαός να διασταυρώνει την πληροφορία μέσω στοιχείων που έχουν κατακλύσει πλέον το διαδίκτυο και γιατί όχι; Να δώσει μόνος του τις απαντήσεις!
Η στοχοποίηση του Κ. Καραμανλή και η ανάδειξή του ως τον ένοχο της καταστροφικής πορείας της χώρας μπορεί να επέφερε το επιδιωκόμενο, την κατ' επιλογήν ένταξή μας σε μηχανισμό στήριξης, όμως πλέον όχι μόνο δεν ικανοποιεί το λαό, αλλά λειτουργεί και συσπειρωτικά ως προς το πρόσωπό του, όσο και να ήθελαν να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο!
Τα ψευδή επιχειρήματα για την οικονομική πολιτική του επαναλαμβάνονται μονότονα σαν κουπλέ τραγουδιού, του οποίου η επιτυχία κράτησε ένα χρόνο και κανείς δε θέλει πια να ακούσει!
Τα επίσημα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση του καθενός και όποιος θέλει μπορεί να τα αμφισβητήσει, αν μπορεί ...
Με στοιχεία, όμως...
Με στοιχεία πλέον ο κάθε Έλληνας πολίτης, αφού ξεπέρασε το σοκ της παγκόσμιας διαπόμπευσής του να απαντάει και στις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του
Από το " κυβερνώ έναν διεφθαρμένο λαό" του Παπανδρέου ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο ελληνικό λαό, όπου με μοχλό τον κοινωνικό αυτοματισμό φρόντισαν τον κοινωνικό κατακερματισμό του και στην εν ψυχρώ καταστροφή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου