Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Οι Έλληνες πολίτες πλέον γνωρίζουν

Ποιοι φοβούνται τον Κώστα Καραμανλή;
Τρέμουν στην ιδέα της πολιτικής ενεργοποίησης του πρώην πρωθυπουργού όλοι όσοι συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην πτώση της κυβέρνησής του το 2009, καθιστώντας τη χώρα έρμαιο των οικονομικών δολοφόνων, που ο πρώην πρωθυπουργός έδιωξε τον Ιούνιο του ίδιου έτους.
Τρέμει η διαπλοκή
Τρέμει το όλον ΠΑΣΟΚ, αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε " σύστημα" του οποίου οι βαθιές ρίζες έχουν απλωθεί σε κάθε τομέα του κράτους.
Τρέμουν οι " συναγωνιστές" που είτε από φόβο είτε από μόνιμη υπακοή στη διαπλοκή συναίνεσαν στο έγκλημα εναντίον της χώρας.
Τρέμουν αυτοί, που υιοθέτησαν τα ψευδή στοιχεία με τα οποία δικαιολόγησαν την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς οικονομικής κατοχής.
Τρέμουν, γιατί γνωρίζουν ότι η επιστροφή του θα σημάνει το τέλος της πιο σκοτεινής περιόδου της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
 Ένα τέλος που θα σαρώσει και θα εξαφανίσει για πάντα κάθε ανίερη συμμαχία που είχε στόχο το πλιάτσικο της Ελλάδας.
Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον το " ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ" 
Γνωρίζουν το σχέδιο ΠΥΘΙΑ
Γνωρίζουν την υπονόμευση που υπέστη
Γνωρίζουν ποιοι χρέωσαν τη χώρα
Γνωρίζουν ότι τα οικονομικά μεγέθη του 2009 αλλοιώθηκαν!
Γνωρίζουν ότι έχοντας όλα τα προβλήματα που κληρονόμησε η περίοδος Σημίτη ( χρέη, swaps) κατάφερνε μέχρι το 2008 να μειώνει το χρέος, ενώ συγχρόνως ασκούσε κοινωνική πολιτική!
Γνωρίζουν ότι η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική του είχε ως μοναδικό στόχο το συμφέρον της Πατρίδας
Γνωρίζουν ότι παρ όλο που ενημέρωσε έγκαιρα για τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης, δεν του πρόσφεραν συναίνεση, αλλά και πολέμησαν τα μέτρα που έπαιρνε για την αντιμετώπισή της
Μα πάνω από όλα οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι αγαπάει το λαό του και δεν του φόρτωσε ποτέ στις πλάτες ευθύνες που δεν του αναλογούσαν
Και αυτό που φοβίζει πιο πολύ τους υπονομευτές της πολιτικής του Κ. Καραμανλή είναι ότι πλέον ο λαός γνωρίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου