Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Πώς μεθόδευσαν την πτώση Καραμανλή και την άνοδο Παπανδρέου

Με τη βοήθεια "ελληνικών" εφημερίδων φυσικά, που παρουσίαζαν τον Γ.Παπανδρέου, σαν τον συνδυασμό Αινστάιν, Γκάντι, Μ.Αλεξάνδρου, Μαρξ, Γκλαμπρέηθ και Νίκου Γκάλη.


Με ωμές παρεμβάσεις στην ελληνική εξωτερική πολιτική, αντίθετες με μια πολιτική που πραγματικά θα ωφελούσε τη χώρα μας, και με «απειλές» εκ των γειτονικών χωρών, ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, μεθόδευε επι δύο χρόνια..εξ ονόματος των Αμερικανών την πτώση του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή.

Δείτε το δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ της 29/06/2007

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας, διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις... 





TΟ ΒΗΜΑ


Μέσα από μια καλά οργανωμένη τακτική παρεμβάσεων στην πορεία της εξωτερικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σπέκχαρντ προετοίμαζε το έδαφος για την«αποκαθήλωση» του κ. Καραμανλή και την «επική», καθώς φάνηκε προεκλογικά το 2009, άνοδο του Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου