Σας είπα όλη την αλήθεια

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Spiegel: «Αποστολή εξετελέσθη - Η Ελλάδα πεθαίνει»

Spiegel: «Αποστολή εξετελέσθη - Η Ελλάδα πεθαίνει»

Μα η αποστολή τους ήταν να πεθάνουν την Ελλάδα.... Και αυτή η αποστολή εκτελείται με τον "καλύτερο" τρόπο και με τους προθυμότατους εγχώριους πολιτικούς εγκληματίες....

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Μάνφρεντ Γκέρτνερ: Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας

26 Αυγούστου 2014

Χρυσό χαρτί πρόσφερε στην Ελλάδα ο καθηγητής Οικονομικών του ελβετικού πανεπιστημίου του St. Gallen Μάνφρεντ Γκέρτνερ με τις δηλώσεις του ότι οι υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch ήταν αδικαιολόγητες και επέσπευσαν την κρίση. 

Ουσιαστικά ο κ. Γκέρτνερ, ο οποίος -για να πάρουν τέτοια δημοσιότητα οι θέσεις του- θεωρείται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον έγκυρος, υποστηρίζει ότι οι υποβαθμίσεις ήταν στημένες για να βουλιάξουν την ελληνική οικονομία και να κερδίσουν δισεκατομμύρια -όπως και έγινε- οι γνωστοί γύπες, τα κοράκια.

Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.

Είναι όμως και η πληρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως «συνωμοσιολόγοι». Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη που υποστήριξαν – τεκμηρίωσαν από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.

Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα. «Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας». 

Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.

Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι βαρύτητα αποκτούσε ο λόγος του. Με κοτζάμ πρωθυπουργό είχε συναντηθεί. Το ίδιο και με τον Ρουμπινί, που τα εδώ καθάρματα των ΜΜ»Ε» τον παρουσίαζαν και ως …Νομπελίστα!

Οι δηλώσεις περί τιτανικού, περί διεφθαρμένων και ετοιμοθάνατων που έκανε η πολιτική ηγεσία, αφού βεβαίως είχαν πουληθεί τα CDS, ήταν ο πυροκροτητής.

Το Τ3 – Τ10 του Προβόπουλου που εκτίναξε τα spreads των Ελληνικών ομολόγων, μέρος του ίδιου σχεδίου.

Απομένει να βρεθεί μία κυβέρνηση που θα οδηγήσει τα ντόπια καθάρματα του μνημονίου στο ειδικό δικαστήριο και θα στραφεί κατά των «κορακιών» με την απλούστατη κατηγορία της εσωτερικής πληροφόρησης. 

Κατηγορία που δεν χρειάζεται ούτε Χάγες ούτε τίποτα για να σταθεί.

Με πληροφορίες από olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου