Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Εμείς και ο Κώστας Καραμανλής


Η σχέση, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε, με τον Κ. Καραμανλή, είναι, εν πολλοίς, .. καρμική και στηρίζεται, αφ' ενός, στην αμέριστη αγάπη, που τρέφουμε, προς το πρόσωπό του - διότι, αναντίρρητα, είναι έντιμος, ειλικρινής, ευγενής, προσηνής και ανθρώπινος και, άρα, άξιος να αγαπηθεί -, αφ' ετέρου, στην εκτίμηση, αλλά και στην εμπιστοσύνη, με την οποίαν τον περιβάλλουμε!
Μια εμπιστοσύνη, που δεν του χαρίστηκε, αλλά την κέρδισε, με το σπαθί του, αφού απέδειξε, εμπράκτως και επανειλημμένως, τόσο με τις επιλογές, τις αποφάσεις και την πολιτική του, όσο και με τον εν γένει δημόσιο και ιδιωτικό τρόπο ζωής του, ότι την αξίζει .
Στο γεγονός, ότι έχει αποδείξει, περιτράνως, την αγάπη και την αφοσίωσή του, προς την Πατρίδα και τον Ελλ. λαό, αλλά και στο γεγονός, ότι μας εμπνέει, καθώς είναι ένας πολιτικός, που προηγείται, κατά πολύ, της εποχής του, που διαθέτει καθαρά Δημοκρατικά και Πατριωτικά αισθήματα!

Απέδειξε, πως σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, αλλά και την βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού και ο οποίος, όταν βρίσκεται στην εξουσία, μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι, γνωρίζοντας, πως ουδέποτε θα απομακρυνθεί από τις αρχές, τις αξίες και από τα ιδανικά της Πατρίδας, του λαού και του Έθνους μας, ενώ, παράλληλα, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να διαφυλάξει και να υπερασπισθεί τα συμφέροντα της Πατρίδας και του λαού μας, τα Όσια και τα Ιερά μας. 
Για εμάς, δηλαδή, ανεξάρτητα από το αν η χώρα μας διαθέτει χρήματα ή όχι, ο Κ. Καραμανλής αποτελεί το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κεφάλαιο του τόπου μας και, ασφαλώς, επιθυμούμε και, παράλληλα, θεωρούμε ουσιαστική, απαραίτητη και πολύτιμη, την συνεχή παρουσία του στην κεντρική πολιτική ζωή του τόπου μας.
Ειρήνη Γαλαντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου