Σας είπα όλη την αλήθεια

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Γάμος ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΚΚΑΛΗ με κουμπάρο τον Προκόπη Παυλόπουλο.


Εδώ και μερικές μέρες, το θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα είναι ο ''γάμος'' της οικογένειας Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα σήμερα, η ναυαρχίδα της ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, τα ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ'', έχουν αφιερώσει αρκετά δημοσιεύματα, αναφερόμενα στο ''γάμο'' της χρονιάς, για να μη πούμε της τετραετίας.

Ένα απ΄αυτά, έχει ως τίτλο, ''Ο όρος «διαπλοκή» έχει ονοματεπώνυμο: Σωκράτης Κόκκαλης.

Κανείς όμως δεν τολμάει να μιλήσει, ποιός έφερε κοντά τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Αλέξη Τσίπρα.
Δεν ξέρουν;
Δεν το νομίζουμε, διότι από τη στιγμή που οι πληροφορία έχει φτάσει σε μας, τότε σίγουρα την γνωρίζουν και άλλοι.
Ο λόγος που δεν τολμάει ν΄ανοίξει το στόμα του κανείς, είναι διότι πίσω απ΄αυτό το συνοικέσιο, υπάρχει Siemens, υπάρχει Vodafone, υπάρχουν υποκλοπές, υπάρχει ΠΥΘΙΑ.
Και επειδή όλοι οι δρόμοι καταλήγουν στο ΠΥΘΙΑ, αλλά και λόγω του ότι εκεί είναι άπαντες μπλεγμένοι, δεν τολμάει κανείς ν΄ανοίξει το στόμα του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, ξεκινώντας με την αποκάλυψη ότι ο γάμος ΣΥΡΙΖΑ και ΚΟΚΚΑΛΗ έχει κουμπάρο τον εξωθεσμικό Π.τ.Δ Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Προκόπης Παυλόπουλος, είναι παλαιοί γνώριμοι και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
Η σχέση τους ξεκινάει περί το 1992, όταν ο σημερινός Π.τ.Δ γνωμοδοτούσε για λογαριασμό της ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.
Στις 23/7/1992 ο ΟΤΕ προκηρύσσει τον υπ’ αριθ. 7753 διαγωνισμό για τον εκσυγχρονισμό του, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. Συμμετέχουν Siemens (Τηλεβιομηχανική), Intracom, Alcatel, Northern Telecom και ΑΤ&Τ. Ο διαγωνισμός αφορά 430.000 παροχές ως επεκτάσεις και 570.000 νέες. Προϋπολογισμός, περίπου 50 δισ. δραχμές. Νικητές στο τέλος ήταν φυσικά η Ζήμενς και η Ιντρακόμ. Οι άλλες εταιρείες πετάχτηκαν έξω ύστερα από έναν ανελέητο πόλεμο οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η σύμβαση για το 1.000.000 ψηφιακές παροχές, όπως έμεινε στην ιστορία και έχε αναφερθεί επανειλημμένως και στην υπόθεση των μαύρων ταμείων, υπογράφηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 1994, όταν ΓΔ στον ΟΤΕ ήταν ο Πέτρος Λάμπρου. Μεταξύ εκείνων που βοήθησαν τότε την Siemens και την Ιντρακόμ ήταν και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Τον Φεβρουάριο του 1993, σε μια κρίσιμη φάση του διαγωνισμού, με την ιδιότητα του καθηγητή της Νομικής Σχολής συνέταξε γνωμοδότηση που χρησιμοποιήθηκε από την Siemens και την Ιντρακόμ υπέρ των επιχειρημάτων τους.
Όπως φαίνεται από την επιστολή του πληρεξούσιου δικηγόρου της, κ. Κουταλίδη, που δημοσιεύουμε σήμερα, η Ιντρακόμ έστειλε την γνωμοδότηση του κ. Παυλόπουλου και στην Siemens για να την χρησιμοποιήσει κι αυτή. Και όπως υποδεικνύει το χειρόγραφο σημείωμα πάνω στην επιστολή (αν δεν κάνουμε λάθος του κ. Η. Γεωργίου) η Ζήμενς βρήκε πολύ χρήσιμη τη γνωμοδότηση του κ. καθηγητού και κ. υπουργού σήμερα. Φυσικά, ο κ. Παυλόπουλος δικαιούται να αντιτάξει ότι τότε ήταν καθηγητής και συνεπώς μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε γνωμοδότηση ήθελε. Είναι άλλωστε απολύτως θεμιτό και διαφανές στη σημερινή Ελλάδα να προσφέρουν καθηγητές Πανεπιστημίου τις υπηρεσίες τους σε εταιρείες που πρωταγωνιστούν σε προμήθειες του δημοσίου.
Όμως πόσο συμπτωματικό είναι και τί σχέση με όλα όσα γράφονταν εκείνη την εποχή, ότι ο κ. Παυλόπουλος που άσκησε καθήκοντα Αναπληρωτή Υπουργού Προεδρίας της Κυβέρνησης στην Οικουμενική Κυβέρνηση Ζολώτα, άνοιξε τον δρόμο του ΟΤΕ στην Siemens και την Ιντρακόμ;

Συμπτωματικό και το γεγονός ότι το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου δεν βρισκόταν ανάμεσα σ΄αυτά που παρακολουθούνταν στις υποκλοπές;


Εντελώς συμπτωματικό είναι και το γεγονός ότι ο επιστήθιος φίλος του Προκόπη Παυλόπουλου, κύριος Μίμης Παπαγγελόπουλος, που αργότερα τον προήγαγε σε επικεφαλής τής ΕΥΠ και σήμερα είναι αναπληρωτής Υπ.Δικαιοσύνης, ενώ η υπόθεση των υποκλοπών βοούσε, ενώ είχαμε και μία δολοφονία, αυτή του Κώστα Τσαλικίδη, αυτός δεν βρήκε ένοχο και έκλεισε την υπόθεση;


Συμπτωματικό και το γεγονός ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως Π.τ.Δ βράβευσε τον Λασκαρίδη, τον κουνιάδο του Κορωνιά, τον Λασκαρίδη που σε προηγούμενα δημοσιεύματα αναδείξαμε τη σχέση του με τη Siemens, το Χριστοφοράκο, τον Τόμας Μίλερ, τον Νίκο Παπανδρέου, τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Μάρεβα Γραμπόφσκι;


Δεν νομίζετε πως παρά-είναι πολλές για συμπτώσεις;

Ένα είναι το σίγουρο.
Όποια πέτρα και αν σηκώσαμε, που αφορούσε τις δύσκολες καταστάσεις της περιόδου 2004-2009 και μιλάμε για τις υποκλοπές, το ΠΥΘΙΑ, τα Δεκεμβριανά, τα κατασκευασμένα σκάνδαλα που έπληξαν το κύρος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, με κορυφαίο αυτό του Βατοπεδίου, των Κοντομηνά και Βαξεβάνη, ό,τι λοιπόν κι αν ανακινήσαμε, από κάτω βρήκαμε τη φωτογραφία του Προκόπη Παυλόπουλου.

Γι΄αυτό τον λόγο άλλωστε εδώ και τόσο καιρό, τον παραλληλίζουμε με τον Δούρειο Ίππο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν εκείνος που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά, εκείνη την εποχή.
Δεν θα ήταν υπερβολή, αν λέγαμε ότι ο βασικός λόγος της πτώσης Καραμανλή, ήταν αυτός.
Γι΄αυτό άλλωστε και οι διεθνείς τοκογλύφοι που λυμαίνονται σήμερα τη χώρα, τον προήγαγαν στο ύπατο αξίωμα, αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αφού τελικώς, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπήρξε ο πλέον εκλεκτός συνεργάτης τους.

Τώρα μάλιστα που φρόντισε να τους παραδώσει και τη Μακεδονία, ίσως οι φονιάδες των Ελλήνων τον ανακηρύξουν και ευεργέτη τους.

Η επανεκλογή του θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.
Μην εκπλαγείτε, αν τον επιβάλλουν, μάλιστα και ως προαπαιτούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου