Σας είπα όλη την αλήθεια

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Παρά-είναι πολλά, για να μιλάμε για σύμπτωση.


Δυστυχώς, όπως εξελίσσεται η κατάσταση, μόνο ως τυχαίο γεγονός και μεμονωμένα περιστατικά, δεν θα πρέπει να θεωρούνται οι δηλώσεις του Υπ.Εθ.Α κυρίου Νίκου Παναγιωτόπουλου, περί τήρησης της Συμφωνίας των Πρεσπών για ένα καλύτερο μέλλον, έχοντας δίπλα του τον Πάιατ, όπως και η τοποθέτηση του Γιώργου Μαυρωτά, στη Γ.Γ Αθλητισμού, ενώ ψήφισε την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, παρ΄όλο που υπήρχε η προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, δια στόματος Νικήτα Κακλαμάνη, πως η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν που ήταν υπέρ της Εθνοπροδοτικής Συμφωνίας.

Και το πράγμα δείχνει να έχει μεγάλη συνέχεια, καθώς άλλος ένας υπέρμαχος του ονόματος ''Μακεδονία'' για τα Σκόπια, έχει λάβει θέση Γ.Γ.
Πρόκειται για τον νέο Γ.Γ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κύριο Δημήτρη Σκάλκο.
Ο Δημήτρης Σκάλκος προέρχεται από Φιλελεύθερη Συμμαχία, της οποίας και διετέλεσε Γ.Γ.
Μιας Φιλελεύθερης Συμμαχίας, η οποία και στήριζε με το Ουράνιο Τόξο, τις εκδηλώσεις πολιτών, να αυτοπροσδιορίζονται ως ''Μακεδόνες'' σκέτο.
Τώρα, προσέξτε το τραγικό.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, λίγες μέρες μετά το ΒΕΤΟ του Καραμανλή στο Βουκουρέστι και την μεγάλη Ελληνική νίκη, συγκεκριμένα, στις 17 Απριλίου του 2008, εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ του δικαιώματος αυτοπροσδιοριμού των πολιτών.
Και δήλωσε τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις-αντιδράσεις, κατά του ΒΕΤΟ της Ελληνικής κυβέρνησης.

Εδώ πλέον μιλάμε για μία καραμπινάτη περίπτωση.
Που αλίμονο να μην γνώριζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το παρελθόν του κυρίου Σκάλκου, καθώς δεν επρόκειτο για ένα τυχαίο πρόσωπο.
Ίσως να πίστευε, πως το όνομα του, δεν θα συγκεντρώσει τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Να ρισκάρει όμως και να χρίσει Γ.Γ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, έναν άνθρωπο που κινητοποιούνταν μαζί με τους ψευτομακεδόνες;
Φανταστείτε τί χρήματα θα λάβουν αυτές οι οργανώσεις, που προωθούν τις αλυτρωτικές ορέξεις των Σκοπιανών με την υπογραφή του.
Μήπως τελικά, γι΄αυτό τοποθετήθηκε εκεί;
Εμείς απλά διερωτόμαστε και νομίζουμε πως κατόπιν όσων συνέβησαν, είναι απολύτως λογικό -αν όχι απαραίτητο- να το κάνουμε. 

Δεν νομίζετε πως τα κρούσματα παρά-γίνανε πολλά, για να είναι αθώα;
Κυριάκο, πάρ΄το αλλιώς.
Γιατί τα νερά της λίμνης, όπου πνίγηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, είναι πολύ βαθιά.
Και απ΄τον βούρκo αυτής της λίμνης, δεν θα σε γλυτώσει η μείωση των φόρων και του ΕΝΦΙΑ που προανήγγειλες, όπως δεν γλύτωσαν και τον Τσίπρα, η 13η σύνταξη και τα προεκλογικά επιδόματα.
Άλλωστε, ως οικογένεια, έχετε τραυματική εμπειρία, από το συγκεκριμένο ζήτημα.
Και θα ΄πρεπε να σας έχει γίνει μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου