Σας είπα όλη την αλήθεια

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Τρέμει ο Έλληνας Εσκομπάρ την επιστροφή Καραμανλή


Κοντεύει μεσάνυχτα, της 15ης Ιουλίου 2019.
Και στην ''Πρεσβεία της Κολομβίας'' στην Ελλάδα, σήμανε συναγερμός, έπειτα από την πληροφορία πως αυτή την ώρα, στην ταβέρνα ''Ο Γιώργος'' στη Ραφήνα, συντρώγει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με τον γνωστό εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αυτόματα, καταγράφονται εικόνες πανικού.
Άμεσα ενημερώνεται ο Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος με τη σειρά του, από το κόκκινο τηλέφωνο ενημερώνει το Βαγγέλη Μαρινάκη.


Και τότε, ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε, αφού επρόκειτο για το δεύτερο ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε το μεγάλο αφεντικό εκείνη την ημέρα, καθώς λίγο πιο νωρίς του είχαν έρθει άσχημα χαμπέρια από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, πως ο Ντόναλντ Τραμπ, προτίθεται να αποπέμψει τον συνέταιρο του Βαγγέλα, Γουίλμπουρ Ρος από την κυβέρνηση, οπότε, τζάμπα του μεταβίβασε τα μισά του τα καράβια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με το που ακούει την είδηση, εκρήγνυται.
Χαρακτηριστικό είναι πως κατά την πρώτη του εισπνοή, μετά το άκουσμα της είδησης, η οποία μάλιστα όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες που είχαν οπτική και ακουστική επαφή μαζί του, ήταν τόσο θορυβώδης, που θα την παρομοίαζες με προσεισμική βοή, έσπασε ο δίμετρος ιμάντας που συγκρατεί το παντελόνι του και χρησιμοποιείται ως ζώνη.
Ευτυχώς που στεκόταν σε στάση διάστασης κάτω άκρων και αυτό σταμάτησε λίγο πάνω από τα γόνατα.
Η αντίδραση του;
Μία λιτή, πλην όμως σαφέστατη εντολή.
''Ξεκινάτε και σκίστε τους, όπως έσκισε ο φίλος μου ο Αλέξης τα μνημόνια''.
Ο Γιάννης Κουρτάκης, τάχιστα μεταφέρει την εντολή προς όλα τα μέσα που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία του επιχειρηματία και τα πληκτρολόγια παίρνουν φωτιά.
Πρώτο, βγάζει στον αέρα δημοσίευμα το In.gr και δεύτερο τα Παραπολιτικά.


Εκείνη την ώρα όμως, επεμβαίνει ο πάντα ψύχραιμος Γιώργος Παπαχρήστος που μόλις έμαθε για το συμβάν και δίνει νέα εντολή, παύσης δημοσιεύσεων αυτή τη φορά, μέχρι νεοτέρας.
Επικοινωνεί αμέσως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πείθει, πως είναι τεράστιο λάθος να επιτεθεί το συγκρότημα τώρα και με αφορμή τη συνάντηση.
Τώρα είναι λάθος, πρόεδρε, του λέει χαρακτηριστικά.
Θα περιμένουμε, να μας δώσει αφορμή ο Καραμανλής και θα μας τη δώσει.
Κάπου θα πάει, κάτι θα κάνει.
Και θα του την κάτσουμε, τότε.

Τελικά, ο Γιώργος Παπαχρήστος κατάφερε να πείσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να μην αντιδράσουν εκείνο το βράδυ.
Με την προϋπόθεση, πάντα φυσικά, πως αυτό θα γίνει την κατάλληλη στιγμή.
Τα δημοσιεύματα που ανέβηκαν, δόθηκε εντολή να κρυφτούν (υπάρχει κόλπο).
Όχι να κατέβουν, διότι πολύ σωστά σκέφτηκαν πως εγκυμονούσε ο κίνδυνος να έχουν ήδη φωτογραφηθεί και να τους τα τρίψουν την επομένη στα μούτρα, τους, οπότε η ξεφτίλα τους θα ήτανε μεγάλη.
Βεβαίως, ο Φαταούλ επικοινώνησε με τον Κυριάκο και είχαν μία συζήτηση μεταξύ τους όπου κυριάρχησε το γνωστό ''ΘΑ'' των απειλών του ψευτόμαγκα.


Μάλιστα, ο Μαρινάκης ζήτησε από τον Κυριάκο να μεταφέρει στον Καραμανλή τη δυσαρέσκεια του, στη συνάντηση που θα είχαν τις επόμενες ημέρες.
Λες και θα ίδρωνε το αυτί του Καραμανλή, αλλά λέμε τώρα.

Οι μέρες όμως περνούσαν, αφορμή δεν βρίσκονταν και έτσι χθες το συγκρότημα Μαρινάκη, αποφάσισε να βγάλει ένα fake news για τον Καραμανλή, ως αντίποινα.


Εντάξει, δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να εξηγήσουμε, γιατί το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ψέμα.
Δεν χρειάζεται.
Εμείς θ΄ασχοληθούμε για μία ακόμη φορά με την ουσία.
Και η ουσία είναι ότι εκείνοι που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο πως ο Καραμανλής έχει αποστρατευθεί, αυτοδιαψεύδονται, όταν δεν είναι σε θέση να κρύψουν τον πανικό που τους προκαλεί η κάθε του κίνηση.


Φαντάζεστε τί θα γίνει όταν τον δουν μπροστά τους;

Απ΄αυτό που φοβάσαι όμως, δεν γλυτώνεις.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου