Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Σύζυγος υποψήφιας βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία γελοιοποιεί το ΠΥΘΙΑ με ρητορική ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ


Ως γνωστόν, ενεργοποιώντας κάποιος την εφαρμογή Google Alerts, μπορεί να λαμβάνει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ειδήσεις επάνω σε ότι τον ενδιαφέρει.
Αυτή την εφαρμογή, φυσικά την χρησιμοποιούμε κι εμείς και έτσι λαμβάνουμε τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τον Κώστα Καραμανλή.
Λάβαμε μία ειδοποίηση, για ένα δημοσίευμα από το ipatrida.gr το οποίο και γελοιοποιούσε την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.


Βεβαίως, έπειτα από την πολυετή ενασχόληση μας με το διαδίκτυο, δεν παραξενευτήκαμε, απλά ακολουθήσαμε τις διαδικασίες που τηρούμε πάντα στην περίσταση, διερευνώντας τα στοιχεία του site και εξετάζοντας τις προθέσεις του, μέσα από άλλες δημοσιεύσεις.
Με έκπληξη λοιπόν διαπιστώσαμε, ότι το ipatrida.gr το διευθύνει ο σύζυγος της υποψηφίου βουλευτού Ροδόπης κυρίας Παρασκευής (Βούλα) Ελευθεριάδου, ο κύριος Δημήτρης Κηπουρός.



Όπως καταλαβαίνετε, σήμανε συναγερμός.  
Διότι, εντάξει, το να συκοφαντούν και να χυδαιολογούν εναντίον του μακροβιότερου προέδρου του κόμματος και πρώην πρωθυπουργού των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, πασόκοι και συριζαίοι, κάπου το καταλαβαίνουμε, αλλά να προσπαθεί να γελοιοποιήσει το ΠΥΘΙΑ ο σύζυγος μίας υποψηφίου βουλευτού του κόμματος μας και μάλιστα γράφοντας μέσα στο δημοσίευμα του απίστευτες ανακρίβειες, αυτό πραγματικά είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε όριο.
Αναζητώντας την άκρη του νήματος όμως, διαπιστώσαμε πως το θέμα είναι πιο πολύπλοκο, ακόμα κι απ΄όσο δείχνει.
Καθώς συλλέγοντας περισσότερα στοιχεία, διαπιστώσαμε, τόσο το ποιόν της κυρίας Ελευθεριάδου, αλλά και άλλα πρόσωπα τα οποία συσχετίζονται με το θέμα, καθώς βρέθηκε να εμπλέκεται και άλλο site γειτονικού Νομού, που και αυτό ακολουθεί την ίδια τακτική, του οποίου τον πλήρη έλεγχο έχει γνωστό πολιτικό πρόσωπο, με άμεση σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. 

Επειδή, μας χωρίζουν τρεις μέρες από τις εκλογές, δεν πρόκειται να δώσουμε στο θέμα, την έκταση που πρέπει.
Όχι όμως πως θα τ΄αφήσουμε και έτσι.
Με το ζήτημα, πιστεύουμε πως από δω και στο εξής θα ασχοληθεί, τόσο το επίσημο κόμμα, όσο και η ΝΟΔΕ Ροδόπης.
Διότι, έπειτα και από το γκρίζο των εκλογών, στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, επιβάλλεται να το δουν, καθώς εδώ δεν χωρούν παιχνίδια.
Και μπορεί της κάθε κυρίας Ελευθεριάδου να της φταίνε οι πάντες, επειδή δεν είναι σε θέση να ξεπεράσει τους 1000 σταυρούς, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αφήσουμε να παιχθεί ένα παιχνίδι εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας και προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Πολύ δε περισσότερο, δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο ευαίσθητα Εθνικά θέματα, μόνο και μόνο επειδή η ανευθυνότητα της Ελευθεριάδου, δεν έχει όριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου