Σας είπα όλη την αλήθεια

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ω, τι έκπληξις...Ο Όλι Ρεν υποψήφιος για τη γενική διεύθυνση του ΔΝΤ.


 Ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή της αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009 μέσω της παράτυπης ένταξης του swap του Σημίτη στο χρέος της χώρας είναι υποψήφιος διάδοχος της Κριστίν Λαγκάρντ.
Στη δικογραφία για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009, που σημειωτέον δεν έφτασε στο ακροατήριο λόγω της απαίτησης των δανειστών,  υπάρχουν mails του Ολι Ρεν -του μίστερ «καλό κουράγιο»- με τα οποία ζητείται επιτακτικά από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου -κατ' απαίτηση του Γερμανού διοικητή της Eurostat Ραντεμαχερ- να περιληφθεί στο χρέος του 2009 (και των προηγουμένων ετών) το swap Σημίτη!!
Η κ. Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ. ΣΤΑΤ. και στατιστικός επιστήμονας έχει δηλώσει:
«Έχω όλα τα στοιχεία, όλο το αλισβερίσι μεταξύ Eurostat, Κομισιόν, Παπακωνσταντίνου και Γεωργίου. 
Έχουν κατατεθεί και στη Βουλή. Έχω τα mails (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που έλεγαν στον Γεωργίου και τον Παπακωνσταντίνου “εκεί θα βάλεις αυτό το νούμερο” (σ.σ. για το έλλειμμα). Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε πάσα στο Γεωργίου την επιστολή του Όλι Ρεν (αρμόδιος επίτροπος Οικονομικών) και του Ραντερμάχερ (πρόεδρος της Eurostat). Κι αυτός με τη σειρά του την απέκρυψε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ και τους είπε “Ναι σε όλα”. Και με τον τρόπο αυτό προσθέσανε στο έλλειμμα χρέη δισεκατομμυρίων που δεν θα είχαν καμία σχέση με το δημόσιο χρέος» 
Να τελικά πώς επιβραβεύουν στο ΔΝΤ τους υπευθύνους της οικονομικής δολοφονίας μίας χώρας.!!
ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου