Σας είπα όλη την αλήθεια

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Μόνο ο Καραμανλής σήκωσε ανάστημα

Σίγουρα οι καιροί δεν το επιτρέπουν, όμως οι συγκρίσεις σε σχέση με την κυβερνητική πολιτική του Καραμανλή και τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντί του, και με το τώρα, είναι αναπόφευκτες.
Έλληνα Αξιωματικέ κάθε σώματος ασφαλείας (εν ενεργεία και αποστρατεία), τί έπαιρνες επί Καραμανλή και πώς αντιδρούσες.
Έπαιρνες αυξήσεις κάθε εξάμηνο ή όχι; Έπαιρνες και τί έκανες; Φώναζες ότι παίρνεις ψίχουλα.
Πότε Έλληνα Αξιωματικέ κάθε σώματος, έμεινες από καύσιμα επι Καραμανλή; Ποτέ.
Πόσα έπαιρνες Έλληνα εκπαιδευτικέ επί Καραμανλή, πότε είδες επί Καραμανλή να λιποθυμούν παιδιά από ασιτία;
Ποτέ! Πώς αντιδρούσες; Έκανες απεργίες, παρακινούσες αμούστακα παιδιά, πολλές φορές χωρίς κρίση, να καίνε την Αθήνα, στήριζες πραξικοματικές  καταλήψεις ΑΕΙ και ΤΕΙ!
Έλληνα συνταξιούχε από ποιον πήρες αναδρομικά ΛΑΦΚΑ και ΕΚΑΣ; Από τον Καραμανλή. Πώς αντιδρούσες; Έβγαινες και συ φωνάζοντας ότι δεν βγαίνεις οικονομικά!
Έλληνα ιδιοκτήτη ακινήτου πότε επί Καραμνλή πλήρωσες χαράτσι; Ένα ΕΤΑΚ πλήρωσες και αυτό ούτε μέσω ΔΕΗ, ούτε κινδυνεύοντας να χάσεις το σπίτι σου.
Ως πρωθυπουργό τον είδες να τον αντιμετωπίζουν απαξιωτικά στο εξωτερικό. Όχι, ίσα – ίσα με το κύρος που είχε αποκτούσε συμμάχους, όπως στα μεγάλα ΟΧΙ στο Ανάν και Βουκουρέστι!

Επί Καραμανλή, η πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας, βρισκόταν στα ΑΑΑ, δανειζόμασταν με 2% και τα λεφτά πήγαιναν και σε σένα Έλληνα και ζούσες, όχι απλά επιβίωνες! Πλήρωνε τόκους των δανείων Σημίτη, αλλά σου έδινε και σένα για να ζεις. Η ανεργία στο 7,7%, το χρέος στο 120%, χωρίς να πεινάς.
Τώρα έρχεται η απορία. Τι μάγια σου έχουν Έλληνα, , και του; επιτρέπεις να σε εξαθλιώνει έτσι για να φτάσεις σε αριθμούς χρέους, εκεί που ήσουνα επί Καραμανλή; Γιατί ξαφνικά λούφαξες σπίτι σου; Τώρα πεινάς, εξαθλιώνεσαι. Ποιο είναι λοιπόν αυτό το μαγικό που σε κρατά αδρανή απέναντι σε προδότες, δοσίλογους;

Με πληροφορίες από άρθρο του Μάνου Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου