Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Το συγκρότημα των Κουρήδων, μαζί με τους υπόλοιπους " καραμανλοφάγους στήριξε το ΓΑΠ, στήριξε με νύχια και με δόντια τους Τσίπρα και Καμμένο!


Ο ίδιος άνθρωπος που κατά ομολογία του γκρέμισε τον Κ. Καραμανλή και έφερε το Γιώργο Παπανδρέου στήριξε τη συγκυβέρνηση των Συριζανέλ και ονειρευόταν τη δραχμή!


Ο Γιώργος Κουρής σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο του 2014 είχε αποκαλύψει ότι ήταν υπέρ της δραχμής και μάλιστα θα τα κατάφερνε να γυρίσει η χώρα στο εθνικό νόμισμα μόνος του, λέγοντας:
-Γιατί; Μόνος μου δεν έριξα τον Καραμανλή; Μόνος μου δεν έκανα τον Παπανδρέου πρωθυπουργό; Μόνος μου έκανα ό,τι έκανα.
Το κατά πόσο έκανε  μόνος του ό,τι έκανε, είναι μια άλλη συζήτηση και πάντως ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του από τον τρόπο που κινήθηκε τόσο επιχειρηματικά, όσο και δημοσιογραφικά όλα αυτά τα χρόνια!
Το παρόν ιστολόγιο θεωρεί ότι μαζεύοντας στοιχεία, αναδεικνύοντας αλήθειες που ο χρόνος τείνει να εξαλείψει μπορεί να γίνει στον καθένα από τους αναγνώστες αντιληπτός ο σκοπός όλων αυτών που επιβιώνουν ίσως στις πλάτες τις δικές μας, σίγουρα πάντως εις βάρος μας!
Ο πιο βρώμικος πόλεμος εναντίον του Κ. Καραμανλή έλαβε χώρα από τις συχνότητες του τηλεοπτικού σταθμού Alter, όπως και η στήριξη της προδοσίας του Παπανδρέου από τον ίδιο σταθμό, πετώντας τόνους λάσπης στον πρώην πρωθυπουργό!
Αυτά είναι γνωστά σε όλους! Όπως είναι γνωστή και η στήριξη των Κουρήδων στη συγκυβέρνηση των Συριζανέλ!
Το συγκρότημα των Κουρήδων, λοιπόν, μαζί με τους υπόλοιπους " καραμανλοφάγους στήριξε το ΓΑΠ, στήριξε με νύχια και με δόντια τους Τσίπρα και Καμμένο!
Στηρίζει με άλλα λόγια αυτόν που σχεδίασε τη χρεοκοπία της χώρας μαζί με το Σόρο
αλλά στηρίζει και αυτούς που συνεχίζουν τα ψεύδη για την υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια, ρίχνοντας τις ευθύνες στον Κ. Καραμανλή μέσω της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009!
Εκείνο δε που προκαλεί συναισθήματα άκρατης οργής είναι ότι κάποιοι φίλοι των Κουρήδων συνεχίζουν να κυκλοφορούν φέροντας την ταυτότητα του καραμανλικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου