Σας είπα όλη την αλήθεια

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Σκότωσαν την Ελλάδα με τα μνημόνια και τώρα διαμοιράζουν τα ιμάτια της. Δήλωση - «βόμβα» Χαν για «αλλαγή συνόρων Ελλάδας - Αλβανίας»



Τώρα που βρήκαν τους τέλειους ηλίθιους, έναν πρωθυπουργό ανθέλληνα, έναν συγκυβερνήτη καρεκλοκένταυρο και έναν Π.τ.Δ να παριστάνει εσκεμμένα το σκιάχτρο, όμως στην ουσία υπηρέτη των ξένων συμφερόντων, λεηλατούν τα πάντα.

Χάσαμε τη Μακεδονία και πάμε για αλλαγή συνόρων και με την Αλβανία;

Σε μια άκρως ύποπτη δήλωση προέβη ο αρμόδιος για τη διεύρυνση Επίτροπος της Ε.Ε., Γιοχάνες Χαν.
Μιλώντας για την ανάγκη επίτευξης συμφωνιών στα Βαλκάνια, με αφορμή και τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Χαν έκανε λόγο για «αναδιάρθρωση των συνόρων Ελλάδας- Αλβανίας».
Συγκεκριμένα, σε ομιλία του σε think tank, ο Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης της Ε.Ε. αναφέρθηκε στη διευθέτηση του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων και μίλησε και για την προετοιμαζόμενη συμφωνία Αθήνας - Τιράνων.
«...εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας - Αλβανίας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση συνόρων, κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες», ανέφερε.
Πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή και επικίνδυνη δήλωση και αναμένεται η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου