Σας είπα όλη την αλήθεια

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Οι επιθέσεις από τον υπόκοσμο είναι η μεγαλύτερη δικαίωση του Κώστα Καραμανλή

Ο υπόκοσμος που τον πολέμησε λυσσαλέα το 2007 και το 2009, ο υπόκοσμος που έφτιαχνε στην δεξιά πολυκατοικία ναζιστικά μορφώματα για να εμποδίσουν την άνοδο του στην εξουσία το 2000 και το 2004, ο υπόκοσμος που ρημάζει την πατρίδα και σήμερα μετεξελίσσεται σε καθαρόαιμη εγκληματική οργάνωση και όχι απλά διαπλοκή, συνεχίζει να τον χτυπά.

Τον χτυπά γιατί ο Κώστας Καραμανλής όχι μόνο πολέμησε προσωπικά και αντιστάθηκε στην λαίλαπα των διεφθαρμένων και των εγκληματιών, αλλά είναι αυτός που έριξε τον σπόρο ο οποίος αποτελεί ακόμα και σήμερα το ανάχωμα απέναντι στην αντεθνική λαίλαπα των βαρόνων της διαφθοράς. Αυτών που διαχρονικά πλούτισαν από το αίμα του Ελληνικού λαού.
Τα ίδια βρώμικα φερέφωνα τους συνεχίζουν σήμερα τον βρώμικο πόλεμο εναντίον του, Παρότι υποτίθεται ότι έχουν αλλάξει στρατόπεδο και στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία! Καμιά Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζουν. Την συμμορία των διεφθαρμένων στηρίζουν, που χρησιμοποιεί ως φερετζέ την παράταξη για να επιβιώσει. Και για να την καταλάβει ολοκληρωτικά, πρέπει να τελειώνει με τον Κώστα Καραμανλή.
Δεν θα τους περάσει. Είναι τιμή σου Πρόεδρε Κώστα Καραμανλή, που σε χτυπά ο υπόκοσμος. Γιατί ο κόσμος σε αγκαλιάζει και είναι στο πλευρό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου