Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Τα media του Μαρινάκη στοχοποιούν τώρα τον Καραμανλή



Τον Γιώργο Παπαχρήστο επιστράτευσαν τα μέσα ενημέρωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη για να επιτεθεί στον Κώστα Καραμανλή και να ποδηγετήσει τη Νέα Δημοκρατία
Ο δημοσιογράφος, που έχει περάσει στην Ιστορία για τις... συγγνώμες που ζητεί στα δικαστήρια (και όχι μόνο) έπειτα από ψευδή δημοσιεύματα, επιτίθεται στον πρώην πρωθυπουργό (και μάλιστα πρωτοσέλιδα) αναμασώντας τα θλιβερά επιχειρήματα των διαδικτυακών τρολ και με ένα φαιδρό κείμενο δείχνει την ασχετοσύνη του για τον χώρο της Κεντροδεξιάς. Δεν τον κακίζουμε γι' αυτό, μια και διαχρονικά υπηρέτησε τις ιδέες, τις μεθόδους και τα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ.

Στο εν λόγω κείμενο ο Παπαχρήστος στοχοποιεί τον Κώστα Καραμανλή προκειμένου (ίσως) να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του μεγάλου αφεντικού, διευκολύνοντας την ανανέωση (!) στη Ν.Δ., αλλά κατά βάθος, προκαλώντας πρόβλημα τόσο στο κόμμα όσο και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με απόψεις Σημίτη και Γ. Παπανδρέου, κατηγορεί τον Καραμανλή για «αφωνία», γράφοντας ψέματα ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει να μιλήσει από τον Οκτώβριο του 2009. 
Το εντυπωσιακό είναι ότι το συνήθως λαλίστατο επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς δεν τόλμησε να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για να καταδικάσει το άθλιο δημοσίευμα από μια εφημερίδα που το αφεντικό της ισχυρίζεται ότι έχει προνομιακές σχέσεις με τον Κ. Μητσοτάκη και με μέλη της οικογένειάς του.

Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν. 
Ακόμη και το δίδυμο Παπαχρήστου - Μαρινάκη να στοχοποιεί τον μακροβιότερο αρχηγό της Ν.Δ. και η Πειραιώς να παθαίνει αφωνία. 
Μάλλον φυσιολογικό βέβαια, αφού η επικεφαλής του επιτελείου διετέλεσε ομόσταβλη του δημοσιογράφου. 
Δυστυχώς όμως αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αστέρες της επικοινωνίας είναι ότι, όταν έρθει η ώρα, ο φιλόδοξος επιχειρηματίας θα χτυπήσει την πόρτα και του νυν αρχηγού της Ν.Δ. Και τότε...

Πηγή:dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου