Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Πανηγυρίζει την συμφωνία ο άνθρωπος που ήταν πίσω απ΄την υπαγωγή της χώρας στο καθεστώς των μνημονίων



Ο Τζώρτζ Σόρος, ο μέγας μάγειρας της οικονομίας, αυτός ο διεθνής τοκογλύφος με τις εκατομμύρια ΜΚΟ, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω απ΄την υπαγωγή της χώρας στο καθεστώς των μνημονίων, πανηγυρίζει και συγχαίρει την κυβέρνηση για την εθνική μειοδοσία να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα ''Μακεδονία''

Βεβαίως, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, όταν μιλάμε για τον Τζώρτζ Σόρος.
Καθώς όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για τη μεγάλη πληγή της ανθρωπότητας.
Τον ισχυρότατο πλην όμως αδίστακτο, οικονομικό παράγοντα που έχει οργανώσει πολέμους, χρεοκοπίες κρατών, αλλαγές συνόρων, ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και δεν διστάζει να κάνει ότι πιο αισχρό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του.
Επρόκειτο για τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από τις πιέσεις που ασκούνταν στην Ελλάδα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα ''Μακεδονία'', αφού είχε τη δυνατότητα ελέγχου, όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων των ΗΠΑ.
Κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα, όμως το σύστημα που έστησαν μαζί με την οικογένεια Κλίντον, ελέγχουν ακόμα ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας και επηρεάζουν καταστάσεις.

Σόρος και Παπανδρέου:




Η στενή σχέση του Τζώρτζ Σόρος και του Γιώργου Παπανδρέου, ήταν γνωστή και δεν την έκρυψε ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός.
Όπως επίσης, ποτέ δεν αρνήθηκε πως υπήρξε στενός συνομιλητής και οικονομικός του σύμβουλος.
Κάτι το οποίο και εξηγεί, πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος που ενώ γνώριζε την κατάσταση της οικονομίας του 2009, αυτός φώναζε το ''λεφτά υπάρχουν'', ενώ συζητούσε παράλληλα, αλλά και δεσμευόταν πριν γίνει πρωθυπουργός, την υπαγωγή της στον μηχανισμό στήριξης.
Φυσικά, άμεση σχέση έχει και η ξαφνική στήριξη του συνόλου των χρηματοδοτούμενων από τον Σόρος, Μ.Μ.Ε., στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου.


Ο Γιώργος Παπανδρέου, βγήκε πρωθυπουργός μέσα από το ίδρυμα Κλίντον-Σόρος.
Με κουμπάρους, το ζεύγος Αγγελόπουλου.
Μόνο που το ζεύγος Αγγελόπουλου, δεν έγιναν κουμπάροι μόνο σ΄αυτό τον γάμο, καθώς ήταν αυτοί που έβγαλαν πρωθυπουργό, μέσα από αυτό το ίδρυμα και τον Αλέξη Τσίπρα.



Έναν Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν αυτός ο οποίος τελικά πέραν του ότι υπήρξε συνεχιστής των μνημονίων, ξεπούλησε και την Ιστορία της Ελλάδος, παραχωρώντας το δικαίωμα στα Σκόπια να την καρπωθούν.
Που το 2008, έκαψε όλη την Ελλάδα, στοχεύοντας στην αποσταθεροποίηση της και την πτώση της κυβέρνησης που έθεσε ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι και στάθηκε απέναντι στις προσταγές του συστήματος Κλίντον-Σόρος.

Εδώ όπως διαπιστώνετε, δεν έχουμε να κάνουμε με συνωμοσιολογίες, αλλά για συγκεκριμένες πράξεις, οι οποίες και στοιχειοθετούν την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Πράξεις αλληλένδετες μεταξύ τους, για τις οποίες να είστε σίγουροι πως σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν, όλοι τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου