Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Προκόπης Παυλόπουλος: Το κόστος το ήξερε ο Καραμανλής, αλλά εκείνο που μετράει είναι πόσο θα κάτσει μια κυβέρνηση επάνω ή ποια είναι η τύχη ενός πολιτικού;;; (βίντεο)

Αυτή είναι και η διαφορά όλων σας από τον Καραμανλή! Αυτός δεν είχε ποτέ δεύτερη σκέψη μπροστά στο εθνικό συμφέρον! Για εσάς πρωτεύει η καρέκλα

Προκόπης Παυλόπουλος ( για το ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι) :
" Το μόνο που μας απασχολούσε είναι πώς θα υπερασπισθεί κανείς το εθνικό συμφέρον! Με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τίμημα
Και στις τρεις περιπτώσεις και στο " ΟΧΙ" στο σχέδιο ΑΝΑΝ και στο Βουκουρέστι και στο θέμα του αγωγού SouthStream η μόνη σκέψη ήταν πώς υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον. Το κόστος το ήξερε ο Καραμανλής, το ήξερε πολύ καλά ιδίως σε ό,τι αφορά τα ζητήματα τα τελευταία, προς το τέλος, δηλαδή της θητείας μας, ξέραμε πάρα πολύ καλά κάθε απόφαση που παίρναμε τι κόστος μπορεί να έχει για την κυβέρνηση, αλλά εκείνο που μετράει είναι πόσο θα κάτσει μια κυβέρνηση επάνω ή ποια είναι η τύχη ενός πολιτικού;;; Όταν με την υπογραφή του μπορεί να υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας; Δηλαδή ο Καραμανλής αν πήγαινε και έσκυβε το κεφάλι στο Βουκουρέστι, τι θα έγραφε η ιστορία; Όχι για τον Καραμανλή, για την Ελλάδα. Δηλαδή η ταφόπλακα για τη Μακεδονία θα είχε μπει με την υπογραφή του Κ. Καραμανλή;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου