Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος.



Δεν είναι τυχαία η επιλογή των Πρεσπών, ως το γεωγραφικό σημείο υπογραφής της επαίσχυντης συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ.
Η επιλογή αυτή ήταν σημειολογική, καθώς πριν από περίπου 70 χρόνια, στο ίδιο ακριβώς σημείο, συνήλθε η 5η Ολομέλεια του Κ.Κ.Ε.
Όπου εκεί θέλοντας να ευχαριστήσουν τους Σλάβους για τη βοήθεια τους, στον αγώνα τους, να ανατρέψουν τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδος και να μετατρέψουν τη χώρα σε Σοβιετία, τους επισημοποίησαν την πρόθεση τους να τους αναγνωρίσουν τη ψευδομακεδονικότητα που ισχυρίζονταν πως είχαν.

Χαρακτηριστικό άλλωστε απόσπασμα της απόφασης της 5ης Ολομέλειας του Κ.Κ.Ε., λέει τα εξής:

'' Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα ( της βίαιης κατάληψης της εξουσίας) και πολεμά (ενεστώτας) με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει (άρα τότε δεν την είχε).''

Βεβαίως, όταν τολμάει κάποιος να κάνει έναν τέτοιο εύλογο συσχετισμό, σε κυβερνητικά στελέχη, παρατηρεί πως αυτοί αλλάζουν δέκα χρώματα.
Κανείς τους δεν θέλει να γίνεται κάτι τέτοιο και όποιος το κάνει, σπεύδουν να τον κατηγορήσουν πως προπαγανδίζει και επαναφέρει την Εθνική διχόνοια των μαύρων ημερών της εμφυλιοπολεμικής περιόδου.
Μα όταν βλέπουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας, το 2018, κάνει πράξη την απόφαση της 5ης Ολομέλειας του Κ.Κ.Ε., μία απόφαση που οφείλουμε να τονίσουμε, αργότερα, το επίσημο Κομμουνιστικό κόμμα, την αποκήρυξε, αυτό σημαίνει πως στην αριστερά υπάρχει μία μερίδα αμετανόητων, που έχοντας σήμερα την ευκαιρία, πως βρίσκονται στην εξουσία, έρχονται να ξεπληρώσουν παλαιά γραμμάτια.
Και εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής.
Πως κάνοντας αυτόν τον συσχετισμό, μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία εσχάτης προδοσίας, για όλους εκείνους που σπεύδουν, άρον-άρον, να υπογράψουν μία συμφωνία, η οποία και είναι άκρως αντίθετη με το Εθνικό συμφέρον.
Διότι, σε μία τέτοια περίπτωση, παύει το ''ελαφρυντικό'' του πολιτικού λάθους, αλλά έχουμε μία σκόπιμη ενέργεια εις βάρος του Εθνικού συμφέροντος και αυτό είναι που στοιχειοθετεί την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Εμείς, επιμένουμε και λέμε, πως η Νέα Δημοκρατία, αν πραγματικά θέλει να σταματήσει την εγκληματική πράξη της κυβέρνησης, οφείλει να δεσμευτεί έναντι του λαού, ότι, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως κυβέρνηση, την επομένη που θα λάβει την λαϊκή εντολή, είναι να στείλει τους Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο στη Δικαιοσύνη, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να θεωρούν ως δεδομένο στην Πειραιώς, πως θα εκληφθεί από τον λαό ως συγκάλυψη. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου