Σας είπα όλη την αλήθεια

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η αλήθεια έχει ονοματεπώνυμο: Κώστας Καραμανλής

Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος μέσα στα οκτώ χρόνια μετά την υπαγωγή μας σε καθεστώς μνημονίων δεν επήλθε μόνο από τα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό, αλλά κυρίως από την ατιμωρησία των υπευθύνων της ελληνικής τραγωδίας και το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων!
Από την άλλη η διαπλοκή, αυτή με την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Κ. Καραμανλής συγχρωτίστηκε ή συγκυβέρνησε αποτέλεσε τον κύριο πυλώνα στήριξης των μνημονιακών κυβερνήσεων, αφού κατέστησαν τον ανύπαρκτο Γιωργάκη " ηγέτη" και "σωτήρα", τον Καμμένο "υπερπατριώτη" και τον Τσίπρα "υπερδημοκράτη" και " πολέμιο της διαπλοκής" !
Εκείνο, όμως που δεν κατάφεραν και ούτε ποτέ πρόκειται να καταφέρουν είναι να σβήσουν από τη μνήμη του λαού την τελευταία φράση που του απηύθυνε ο Κώστας Καραμανλής:
" Σας είπα όλη την αλήθεια"
Η αλήθεια που είπε, δεν αφορούσαν μόνο στον τρόπο που μπορούσε να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση, στους αριθμούς που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά και τα εθνικά μας θέματα

Όλοι όσοι ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας κατόπιν ΔΕΝ είπαν την αλήθεια στο λαό και άφησαν ξένα κέντρα να τους προστατεύουν συγχρόνως και να τους διασώζουν πολιτικά..
Οι πολίτες αυτής της χώρας εμβρόντητοι και αντιλαμβανόμενοι την προδοσία παρακολουθούν το πολιτικό σύστημα να  συγκαλύπτει τους εγκληματίες που οδήγησαν συνειδητά τη χώρα σε καθεστώς μνημονίων και συγχρόνως να συνεχίζουν το έργο που ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου, φτάνοντας στο σημείο να ξεπουλάνε τα εθνικά μας θέματα.
Η κατάρρευση όλων όσοι ταυτίστηκαν ή ταυτίζονται με το σάπιο καθεστώς της χειραγώγησης των μαζών και της προδοσίας είδαν και θα δουν, θα ζήσουν την προσωπική τους κατάρρευση..
Για τον ελληνικό λαό η αλήθεια απέκτησε πλέον πρόσωπο και όνομα..
Η αλήθεια καθρεφτίζεται στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου