Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Αυτός είναι ο Πάνος Καμμένος και οι αυλικοί του, όπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα από τον Πυρήνα



Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και οι υποτακτικοί του Πάνου Καμμένου ξεκίνησαν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και να βγάζουν το αντικαραμανλικό τους μένος,θα σας θυμίσουμε τί γράψαμε από τον Πυρήνα, από τις 14-3-2016, όταν σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως, ποιός είναι πραγματικά ο τυχοδιώκτης Πάνος Καμμένος.



Δημοσιεύτηκε στις 14/03/2016

Ποτέ δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία ν΄ασχοληθούμε με τον παραμυθά Πάνο Καμμένο.
Άλλωστε, δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας να ασχολούμαστε με ασήμαντες τυχοδιωκτικές ανεμοδούρες, που πάνω στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην επικαιρότητα, χρησιμοποιούν τις γνωστές μικροαπατεωνίστηκες τακτικές και μεθόδους.
Αν το κάναμε, θα έπρεπε να διαπληκτιζόμαστε συνεχώς με το μισό πολιτικό σύστημα.
Γιατί δεν είναι ο μόνος που στήνει καριέρα χρησιμοποιώντας το όνομα του Κώστα Καραμανλή, χωρίς να γνωρίζει πού πέφτει η Παναγή Κυριακού.
Όμως φαίνεται, πως ο Πάνος Καμμένος δουλεύοντας πάνω σ΄αυτό το θέμα με μεγαλύτερη μεθοδικότητα από τους άλλους, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον υποτιθέμενο Καραμανλισμό του ως όπλο και ασπίδα, σ΄αυτόν τον πόλεμο συμμοριών που έχει ξεκινήσει και που στον οποίο συμμετέχει και ο ίδιος ως κυβερνητικός εταίρος και όχι μόνο, αλλά και ως Κολυμβήθρα του Σιλωάμ των διαφόρων σκανδαλωδών αμαρτημάτων τους.
Για να πείσει, έχει στήσει γύρω του ένα επιτελείο που αποτελείται, από πρόσωπα που κατά το παρελθόν αλλά και ακόμη και σήμερα, διέδιδαν και διαδίδουν, πως ανήκουν στους βασικούς συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή, πρόσωπα τα οποία έχει αναλάβει να τα ''διαφημίζει'' ένα άλλο μιντιακό σύστημα, ώστε με αυτό τον τρόπο να καταφέρει να συνδέει, είτε μέλη της κυβέρνησης με τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, είτε πολιτικές της συγκυβέρνησης ως όμοιες πολιτικές με αυτές που εφαρμόστηκαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή.
Δύο τρανταχτά παραδείγματα είναι αυτά του Παπαγγελόπουλου, αλλά και το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τις τηλεοπτικές άδειες.
Παράλληλα ο μηχανισμός των μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται υπό την επιρροή του, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, περνά το μήνυμα της θετικής άποψης του Κώστα Καραμανλή για το έργο της κυβέρνησης.
Αυτά όμως είναι για τους αφελείς.
Γι΄αυτούς που αρέσκονται να τρώνε, ότι χόρτο τους ταΐσεις.
Γιατί σε όλους εμάς είναι γνωστό, ποιος είναι ο Πάνος Καμμένος.
Καραμανλικός ο Καμμένος, ουδέποτε υπήρξε.
Και για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, σας λέμε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι (και αυτό το γνωρίζουν λίγοι) πολιτικό τέκνο του Κώστα Μητσοτάκη.
Το ότι δεν υπήρξε ποτέ Καραμανλικός το πιστοποιούν τα wikileaks που τον παρουσιάζουν ως ''ρουφιάνο'' της κυβέρνησης Καραμανλή στην αμερικανική πρεσβεία.
Τακτικός θαμώνας του μαγαζιού ο Πανάρας και όχι μόνο με δύο επισκέψεις, όπως παρουσίασε η Κυριακάτικη Δημοκρατία στις 8-4-2012.
Άλλωστε το ένα εκ τον δύο αναφέρει πως κλήθηκε να δώσει πληροφορίες για τον Μεϊμαράκη.
Δεν νομίζουμε πως έχεις το θάρρος να καλέσεις κάποιον άγνωστο.
Όσο για το γεγονός ότι αποτελεί πολιτικό τέκνο του Κώστα Μητσοτάκη, θυμηθείτε, πότε ξεκίνησε, θυμηθείτε την συνάντηση τους το Δεκέμβριο το 2014, αλλά κυρίως της κατάρρευσης του μύθου ότι Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Την κατάρρευση του μύθου ότι ο Καμμένος έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία, επειδή ήταν αντίθετος με τη ψήφιση των μνημονίων.
Ο Πανάρας ψηφίζει μνημόνια και μάλιστα παρ΄ότι ζητάει το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στην εφαρμογή τους.
Και εδώ θα κάνουμε άλλη μία αποκάλυψη.
Η πραγματική αιτία της ''φυγής'' του δήθεν Καραμανλικού Καμμένου από τη Νέα Δημοκρατία ήταν αφενός στο να πληγεί ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά αφαιτέρου να αποδυναμώσει τη Νέα Δημοκρατία ώστε να αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να καλυφθεί το έγκλημα του 2009.
Αυτό γνωρίζουμε πως είναι κάτι που πρώτη φορά ακούγεται και αναλαμβάνουμε το βάρος του.
Όμως αυτή είναι η πραγματική αλήθεια.
Ο Πάνος Καμμένος εκτέλεσε εντολή πρεσβείας που ήθελε να βγάλει λάδι τον Παπανδρέου.
Γι΄αυτό μάλιστα και αργότερα, ως κυβερνητικός εταίρος φρόντισε οι εξεταστικές που είχε προαναγγείλει ως αντιπολίτευση, να μην τελειώσουν ΠΟΤΕ.
Η υπόθεση Πάνος Καμμένος όμως, δεν τελειώνει εδώ.
Θα υπάρξει και συνέχεια.
Συνέχεια όπου ο κόσμος θα μάθει πρόσωπα και καταστάσεις.
Θα βγουν στη δημοσιότητα ονόματα που πραγματικά θα κάνουν πάταγο.
Ονόματα που δεν θα περίμενε κανείς.
Που θα ορκιζόταν γι΄αυτούς.
Όπως επίσης, θα βγάλουμε στη δημοσιότητα, τον ρόλο που έπαιξε ο Πάνος Καμμένος στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας.
Πως ετοίμαζαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα, πως ήθελαν να φέρουν τον Κώστα Καραμανλή σε δύσκολη θέση ώστε να πάρουν και επίσημα την άρνηση συμμετοχής του στην αναγέννηση της κεντροδεξιάς παράταξης, ώστε να προωθήσουν τον Τζιτζικώστα, πως κάποιοι (γνωρίζοντες ακόμη και το πότε θ΄ανασάνουν) απέτρεψαν αυτό το σχέδιο.
Θα αποκαλύψουμε γιατί τα μέσα του Καμμένου, καθ΄όλη τη προεκλογική περίοδο των εσωκομματικών, όχι μόνο κράτησαν στο απυρόβλητο τον Μητσοτάκη, αλλά και προσπάθησαν να εμπλέξουν τον Μεϊμαράκη σε ένα ψευτοσκάνδαλο.
Όρεξη να ΄χετε και θα μάθετε πολλά.
Η συνέχεια θα είναι αποκαλυπτική.

Και πράγματι, στη συνέχεια ήταν αποκαλυπτική και τηρήσαμε εις το ακέραιο την υπόσχεση μας, γράφοντας εκείνον τον περίφημο ''Δωδεκάλογο'', εκείνον τον ''Δωδεκάλογο'' που τάραξε πολύ τα νερά, όπου και σας αποκαλύψαμε όλο το κύκλωμα που δρούσε πίσω απ΄τον Καμμένο, με πρόσωπα που βρισκόταν πολύ ψηλά, αλλά και όπως πάντα, με αδιάσειστες αποδείξεις.
Αποδείξεις που δεν τόλμησε κανείς να αμφισβητήσει.

Αυτό που μένει πλέον, είναι να κάνουμε πράξη την τελευταία υπόσχεση που δώσαμε, γι΄αυτόν.
Και η υπόσχεση αυτή έλεγε, πως στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, το ποσοστό που θα λάβουν οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος, θα ξεκινάει από μηδέν (0).

Και ΄μεις τις υποσχέσεις μας όπως γνωρίζετε, τις τηρούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου