Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Λάμπρος Παπαντωνίου,ο γνωστός και περήφανος Έλληνας Δημοσιογράφος, ο πρώτος που εξέδωσε έκτακτο δελτίο αποσταθεροποίησης της χώρας στις 31/12/2008

Ο Λάμπρος Παπαντωνίου για χρόνια διαπιστευμένος ανταποκριτής στον Λευκό Οίκο, στο Πεντάγωνο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσε δεκάδες αφανείς μάχες για τα εθνικά θέματα.
Ο Λάμπρος ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής!
Ήταν ένας Δημοσιογράφος που πάσχιζε για την Ελλάδα! Θα λέγαμε με βεβαιότητα ότι ήταν ο Εθνικός μας Δημοσιογράφος!
Ο μόνος Έλληνας Δημοσιογράφος που ως διαπιστευμένος στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είχε το μοναδικό προνόμιο να ρωτά καθημερινά απευθείας τις επίσημες ΗΠΑ για τα εθνικά θέματα και να δημιουργεί συχνά πανικό, εκνευρισμό και αμηχανία, αλλά και να εκμαιεύει με μαεστρία απαντήσεις που ήταν εξαιρετικά χρήσιμες για την Ελλαδική και Κυπριακή Διπλωματία!
Σε αυτό το πεδίο, στην Αίθουσα Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα, παίζοντας κυριολεκτικά τη ζωή του κορώνα γράμματα! Διότι το να πατάς στον κάλο τις ΗΠΑ και ενώπιον όλων των ξένων διαπιστευμένων Δημοσιογράφων και να εκθέτεις την πολιτική τους ή να ανατρέπεις τα σχέδια τους, είναι άθλος, αλλά άθλος στην κόψη του ξυραφιού!
Πολύ μεγάλο «πόλεμο» είχε και με τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, για τις οποίες έκανε πολύ μεγάλες και επικίνδυνες αποκαλύψεις, τέτοιες που μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να τον «τινάξουν στον αέρα»!
Έφυγε στις 21 Μαΐου 2009 και ο εδώ δημοσιογραφικός κόσμος τον αποχαιρέτισε, περιβάλλοντάς τον με την" τιμή" που του άξιζε..
Δυστυχώς, όμως για αυτό το δημοσιογραφικό κόσμο τη στιγμή που ο εθνικός μας δημοσιογράφος ενημέρωνε για το μυστικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, την ίδια ώρα πυροβολούσε τον Κ. Καραμανλή, αντί να σταθεί στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
31-12-2008 


ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ &
ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ!
(δεν είναι τυχαίες οι κλιμακούμενες και συγχρονισμένες προκλήσεις Σκοπίων & Τουρκίας)

► Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ
ΑΣΥΔΟΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

► ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ & ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

► ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «BIG – BANG»
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

► ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ

► ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!
ΥΠΟΛΟΓΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ -  Ουάσιγκτον, του Λάμπρου Παπαντωνίου
αποκλειστικά για το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

   Υπόλογη η Κυβέρνηση Μπους για τις ταραχές στην Ελλάδα! Απεργάζεται μεθόδους για την αποσταθεροποίησή της, ώστε ο νεοεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να απεμπλακεί ! Ό,τι ακριβώς γίνεται και με τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς εναντίον της Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Βέβαια παραμένει το τεράστιο ερώτημα, κατά πόσο ο κ. Ομπάμα έχει επίγνωση αυτής της πολιτικής από την στιγμή που είθισται ο κ. Μπους να τον  ενημερώνει για κάθε ζήτημα.
   Άλλωστε μόνο ένας ανόητος δεν θα μπορούσε ν’ αντιληφθεί, πως όλη αυτή την ιστορία των ταραχών στην Αθήνα, με αφορμή την τραγική δολοφονία του άμοιρου 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την υποκινούν φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, που ελλοχεύουν στην Αθήνα! Να υπενθυμίσουμε, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά το Κάιρο, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)!


«ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…»
   Η δολοφονία του μαθητή, όπως την χαρακτήρισε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έδωσε το έναυσμα να γίνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά της Ελλάδας, με στόχο την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και την αποσταθεροποίηση της χώρας. Εκστρατεία που άρχισε από την Αθήνα, με όλες αυτές τις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις των κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς. Και όπως υποστηρίζουν τα στημένα δημοσιεύματα  βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!!

   Αποκορύφωμα, όλη αυτή η απαράδεκτη και ανεξήγητη στάση του Αμερικανικού Τύπου και γενικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εναντίον της Ελλάδας. Με κακοήθεια, ύβρεις, δοσμένα άρθρα και δημοσιεύματα και ένα σωρό αθλιότητες, ασφαλώς χρηματοδοτούμενα, κατά «το παλιά μου τέχνη κόσκινο»,  έβαλαν στόχο την Ελλάδα, όχι ασφαλώς τυχαία. Οι ταραχές  και η ενορχηστρωμένη κακόβουλη επίθεση των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης αποτελούν ένα και το αυτό πράμα. Είναι αλληλένδετα.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αμερικανοί πρακτορίσκοι έχουν μεταβληθεί σε «εταιρεία εργολάβων»
που εξυπηρετεί βασικά συμφέροντα Τουρκίας και Σκοπίων και όχι των ΗΠΑ
Στόχος τους η αποσταθεροποίηση της Ελλάδας 


  Τo λέμε ξεκάθαρα και χωρίς  περιστροφές, ότι πρόκειται για μια covert operation (μυστική επιχείρηση) εναντίον της Πατρίδας μας! Και πάνω στην κατάπτυστη βάση προώθησης δήθεν των αμερικανικών εθνικών συμφερόντων, κατά το «ο θάνάτος σου, η ζωή μου!». Επιχείρηση που έχουν συλλάβει και εκτελούν υπόγειοι δικτατορίσκοι εν αγνοία του Αμερικανικού Δημοκρατικού λαούαρρωστημένα μυαλά  με δυο λόγια, που αυταρέσκονται να καθορίζουν τις τύχες του κόσμου και να διατηρούν για τους εαυτούς τους το αξίωμα του πραγματικού «Πλανητάρχη». Και αυτή τη φορά νιώθουν και είναι «πλανητάρχες» μια και έχουν την πλήρη κάλυψη της απερχόμενης Κυβέρνησης Μπους, κάτι που μοιάζει με εντολή «λευκού χειρισμού»… και αδίστακτης δράσης!
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Τα συνεταιράκια των Δυτικών Βαλκανίων το 2007 (λείπει προσωρινά ο Θάτσι του Κοσσόβου)

Έχουν μοιράσει δουλειές, επιρροές, εισροές και την Βόρεια Ελλάδα
Ο Μπερίσα θέλει «Τσαμουριά», ο Γκρούεβσκι «Αιγιακή Μακεδονία»
(ενώ η  Τουρκία από ανατολικά θέλει Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο)

   Με όσους αξιόλογους πολιτικούς αναλυτές  και αν μιλήσαμε, τις μέρες αυτές, μας κατέστησαν ξεκάθαρο, ότι η συντονισμένη αυτή αναρχία αποσκοπεί στην Βαλκανοποίηση της Ελλάδας και έχει άμεση σχέση, με τις αναμενόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια! Αιχμή του δόρατος οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και, όλως ιδιαίτερα, οι παράνομοι διαβιούντες στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες, που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Όλοι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω...

Λάμπρος Παπαντωνίου
 απόσπασμα του εκτάκτου δελτίου αποσταθεροποίησης της χώρας της 31 Δεκεμβρίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου