Σας είπα όλη την αλήθεια

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πάψε να κρύβεσαι κάτω από την κουκούλα σου Κυριάκο Μητσοτάκη και απάντησε μας δημόσια




Σίγουρα, αρκετοί από σας, που επισκέπτεστε καθημερινά τη σελίδα του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, θα δεχθήκατε κάποια υπόδειξη από τρίτα πρόσωπα, ότι θα πρέπει να αποχωρίσετε από τη σελίδα μας, επειδή αυτή, όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά πως πίσω της κρύβονται άλλα πολιτικά συμφέροντα, τα οποία και λειτουργούν με στόχο την παραμονή των Συριζανέλ στην εξουσία, αλλά και να κλείσουν τον δρόμο του κόμματος προς τη νίκη.
Και ο τρόπος των υποδείξεων ποικίλει, ανάλογα με την πρόσβαση που έχει το επίσημο κόμμα στον καθένα σας.
Η πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι αυτό έχει γίνει, είτε με απευθείας τηλεφώνημα κάποιου πολιτικού προσώπου, προς τους επισκέπτες μας, είτε με μήνυμα προς το κινητό όπου ο αποστολέας παρότι ισχυρίζεται πως είναι το επίσημο κόμμα, το κέντρο από το οποίο όμως έφυγε το μήνυμα, χάνεται στα βάθη της ζούγκλας, μπορεί να ειδοποιηθήκατε με προσωπικό μήνυμα στο messenger, από κάποιο κομματικό ή φίλο, που του ανατέθηκε να το κάνει προς πάσα κατεύθυνση, ή ακόμα, το πλέον σύνηθες, όταν κοινοποιήσατε κάποιο δημοσίευμα μας, από κάτω να έπεσαν σχολιασμοί συκοφαντικοί προς εμάς.

Πρόκειται για έναν πόλεμο που δεχόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια, έναν πόλεμο όμως που τους τελευταίους έξι μήνες είδαμε να εντείνεται ακόμη περισσότερο και να γίνεται λυσσαλέος.
Που έχει φτάσει στο σημείο, της προσπάθειας παραβίασης της σελίδας του Πυρήνα.



Βεβαίως, ως επίσημη δικαιολογία, όπως σας είπαμε, χρησιμοποιείται μία συκοφαντία.
Μία συκοφαντία που φυσικά και δεν ευσταθεί.
Και η απόδειξη ότι δεν ευσταθεί, είναι το γεγονός ότι το επίσημο κόμμα δεν τολμά να έρθει σε απευθείας αντιπαράθεση μαζί μας και αντ΄αυτού χρησιμοποιεί αισχρές και χυδαίες, πλάγιες μεθόδους.

Ο λόγος ο οποίος η Πειραιώς δεν τολμάει να έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Πυρήνα, είναι διότι θα αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο χτυπάει ύπουλα και συκοφαντικά τη σελίδα μας.
Και ο πραγματικός αυτός λόγος, είναι το έγκλημα της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Τόσο η προηγούμενη ηγεσία του κόμματος, πολύ δε περισσότερο η σημερινή, δεσμεύτηκαν προς τους δανειστές ότι δεν πρόκειται να ανακινήσουν το έγκλημα της τεχνητής διόγκωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009.
Που βάση αυτών των πλαστών στοιχείων, οδηγηθήκαμε στα μνημόνια.
Ένα παραπάνω σήμερα, που στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέλος της οικογένειας η οποία έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην υποδούλωση της χώρας από τους δανειστές.
Και όπως καταλαβαίνετε, αν αρχίσει και ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος, αναπόφευκτα θα αποκαλυφθεί και η δική της εμπλοκή.
Σίγουρα όλοι σας θα έχετε διαπιστώσει ότι το επίσημο κόμμα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι, την οποιαδήποτε συζήτηση για το διογκωμένο έγκλημα.
Και άπαντες φυσικά διερωτώνται, γιατί η Νέα Δημοκρατία έπαψε να υπερασπίζεται, μία δική της περίοδο διακυβέρνησης της χώρας.
Σε βαθμό μάλιστα, που αυτή της την σκόπιμη αδιαφορία, να την εκμεταλλεύεται το ΠΑΣΟΚ.
Τώρα ελπίζουμε πως σας δόθηκαν οι απαντήσεις.
Γιατί πολύ απλά η οικογένεια Μητσοτάκη είναι άμεσα εμπλεκόμενη με το έγκλημα των μνημονίων.
Και εδώ επίσης βρίσκεται και η απάντηση στην απορία της πασοκοποίησης της Νέας Δημοκρατίας.
Αλλά και της πρεμούρας της ηγεσίας του κόμματος να αποκαταστήσει ότι Σημοτικό μένει άστεγο.

Η ηγεσία λοιπόν του κόμματος, γνωρίζει πολύ καλά, πως αν κάνει το λάθος και έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί μας, εμείς όπως είναι φυσικό θα αναπτύξουμε τον λόγο μας επάνω στις αλήθειες.
Αλήθειες τις οποίες δεν μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του, ούτε να αποδεχθεί, αλλά ούτε και να απορρίψει.
Έτσι, επέλεξε να μας φιμώσει, συκοφαντώντας μας και κατηγορώντας μας με αίολες και ανυπόστατες κατηγορίες.
Κατηγορίες που φοβάται η ίδια να βγει δημόσια και να αποδείξει, παρά τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που έχει δεχθεί από μας.

Και φασιστοπροδοτική της στάση, να είναι σίγουρη πως θα τιμωρηθεί παραδειγματικά από τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες.
Φαίνεται, πως το πάθημα του 2009 και του 2011, δεν έχει γίνει μάθημα στην οικογένεια Μητσοτάκη.
Η οποία νομίζει πως τώρα θα καταφέρει και θα επιβάλλει τα εθνοπροδοτικά της σχέδια, με τη βοήθεια της κουμπάρας της της διαπλοκής.
Εμείς, έχουμε μάθει στη ζωή μας, επάνω από το Εθνικό συμφέρον, το οποίο και είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους, να μή βάζουμε τίποτα.
Και φυσικά, να μή φοβόμαστε κανέναν κουκουλοφόρο.
Όσο ύψος κι αν νομίζει πως έχει.

Σήμερα θα τους προκαλέσουμε για μία ακόμη φορά, ρωτώντας δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη και καλώντας τον να απαντήσει, όχι σε μας, αλλά στους Νεοδημοκράτες, που με τις αισχρές και χυδαίες τακτικές του, υποδεικνύει να μας απαρνηθούν.

ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ή ΔΙΟΓΚΩΘΗΚΕ;

Όταν θα βρει τα κότσια να απαντήσει, δηλαδή ποτέ, εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου