Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ποιοί και γιατί προσπαθούν να υποβαθμίσουν το ''Πυθία'';


Μετά την εκλογή του Τραμπ στις ΗΠΑ, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.
Και αυτό που έχουμε παρατηρήσει, είναι ότι, πολλά από τα λεγόμενα φλέγοντα θέματα πρώτης προτεραιότητας που γνωρίζαμε μέχρι και τότε, σήμερα φαίνεται πως έχουν πάψει να ενδιαφέρουν την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Μια πρώτη γεύση πήραμε στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, που ενώ οι ΗΠΑ παλιά καιγόντουσαν να κλείσουν το θέμα, σήμερα δείχνουν σχεδόν αδιάφοροι για την έκβαση του.
Ασχέτως κι αν κάποιοι παπαγάλοι στην Ελλάδα προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα ενδιαφέρον των Αμερικανών, θέλοντας να κρύψουν την κάψα της Μέρκελ για το θέμα.
Ένα άλλο ζήτημα για το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον, ήταν το κλείσιμο της υπόθεσης του σχεδίου ''Πυθία''.
Του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.
Μια υπόθεση που ενέπλεκε εκτός όλων των άλλων και τις ΗΠΑ.
Και θα λέγαμε πως όχι μόνο απλά ενέπλεκε την Αμερική, αλλά ίσως και να έριχνε επάνω της το μεγαλύτερο βάρος.
Φαίνεται όμως πως και σε αυτή την περίπτωση, παύει το ενδιαφέρον, να κλείσει με κάθε τρόπο η υπόθεση του σχεδίου ''Πυθία''.
Προφανώς ίσως διότι οι σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ, δεν αισθάνεται πως η οποιαδήποτε εμπλοκή στο θέμα του Αμερικανικού παράγοντα, βαραίνει το κράτος των ΗΠΑ.
Ίσως οι ενδιαφερόμενοι της άλλης άκρης, να βγάλουν τον ανεξέλεγκτο Καραμανλή από τη μέση, να ήταν ιδιωτικά συμφέροντα άμεσα συνδεδεμένα με τα τότε κυβερνητικά πρόσωπα και όχι με το Αμερικανικό κράτος.
Κάτι το οποίο δικαιολογεί απόλυτα και την αδιαφορία του Ντόναλντ Τραμπ.
Αυτή η αδιαφορία όμως των Αμερικανών, φαίνεται να έχει θορυβήσει τον εσωτερικό παράγοντα που ενεπλάκη στην υπόθεση.
Οι οποίοι πλέον αισθάνονται ξεκρέμαστοι, μιας και έχουν χάσει την προστασία που τους παρείχε το προηγούμενο καθεστώς.
Γι΄αυτό και τους βλέπετε να έχουν χάσει και τον ύπνο τους.
Και επάνω στην απελπισία τους, κατασκευάζουν πλαστές ειδήσεις, επικαλούμενοι κουκουλοφόρους.
Γιατί άραγε δεν απαντούν στην πρόκλησή μας, να αποκαλύψουν ονόματα;
Πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν ονόματα.
Και έτσι, αναλώνονται απλά στην αναπαραγωγή τους, επενδύοντας στην Γκεμελίστικη παράδοση.
Ποιος όμως είναι ο εγχώριος παράγοντας ο οποίος και θα ήθελε να βγάλει από τη μέση τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και σε ποιά οφέλη αποσκοπούσε;
Και είναι τόσο δυνατός από μόνος του, ώστε να καταφέρει να δολοφονήσει έναν πρωθυπουργό, εξασφαλίζοντας παράλληλα το ακαταδίωκτο του;
Είναι ξεκάθαρο πως το σχέδιο ''Πυθία'', έχει άρρηκτη σχέση και με τα μνημόνια.
Όπως ξεκάθαρο είναι ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν δεν συνεργούσε τουλάχιστον μία εκ των λεγόμενων υπερδυνάμεων.
Γιατί το πρόβλημα τους με τον Καραμανλή, δεν ήταν μόνο οι Ελληνορωσικοί αγωγοί, των οποίων η κατασκευή τους στο κάτω-κάτω, θα μπορούσε να σταματήσει και από τη συνεργάσιμη με αυτούς Βουλγαρία, όπως και έγινε άλλωστε.
Το πρόβλημα τους με τον ασυμβίβαστο Καραμανλή, ήταν ότι δεν δεχόταν σε καμιά περίπτωση να υποδουλώσει τη χώρα, ώστε να λεηλατηθεί αργότερα.
Σίγουρα λοιπόν, πίσω από το ''Πυθία'' είναι μία υπερδύναμη.
Από τη στιγμή όμως που βλέπουμε την Αμερική αδιάφορη και τη Ρωσία να το αποκαλύπτει, ποιά είναι η υπερδύναμη που θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από αυτό το βρώμικο σχέδιο, η οποία και στόχευε στην οικονομική υποδούλωση της χώρας;
Και πάμε τώρα στον εσωτερικό παράγοντα.
Όλως τυχαίως, το ΠΑΣΟΚ που έφερε τα μνημόνια στην Ελλάδα, βρίσκεται εμπλεκόμενο και στο σχέδιο ''Πυθία''.
Δεξιά και αριστερά χέρια της τότε ηγεσίας του, κατείχαν παρανόμως απόρρητα έγραφα και χίλια δυο άλλα.

Αλλά και το ΚΙΝ.ΑΛ. ήταν το μόνο κόμμα που έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, στηριζόμενη μάλιστα και αναπαράγοντας ένα fake news.
Όλως τυχαίως το fake news υιοθετήθηκε και αναπαράχθηκε από τα Μ.Μ.Ε των Γερμανολάγνων, υμνητών των μνημονίων και διαχρονικών υβριστών του Κώστα Καραμανλή.
Και το κυριότερο, αυτό το fake news, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ήταν εμπνεύσεως αυτού του συστήματος το οποίο επεδίωκε και τελικώς κατάφερε την συμπόρευση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.
Που σημειωτέον, διατηρεί υπόγειους διαύλους επικοινωνίας και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως κι αν φαινομενικά τον αντιπολιτεύεται.

Προσωπικά, πιστεύουμε πως όταν η Δικαιοσύνη ξεκινήσει να ξεδιπλώνει το ''Πυθία'', όχι πως τώρα έχει παγώσει, αλλά όπως γνωρίζουμε, ακόμα συλλέγει στοιχεία διότι πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα, πολλά πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες θ΄αρχίσουν και θα εγκαταλείπουν την Ελλάδα.
Και θα είναι η αρχή του τέλους των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου