Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Στις εκλογές της 04.10.2009, ο Ελληνικός λαός έβγαλε τα μάτια του, με τα ίδια του τα χέρια....

Πράγματι, ήταν τραγική και ατελείωτη η νύκτα της 4ης Οκτωβρίου 2009, για όλους όσους είχαν αντιληφθεί το τι επρόκειτο να επακολουθήσει..
Ο ..."σοφός", ... "έξυπνος" και .."πονηρός" Ελληνικός λαός, μετά από μια ....εντατική και πολύμηνο ..πλύση εγκεφάλου, βασισμένη σε λάσπη, ψέματα, κατασκευασμένα σκάνδαλα, που είχε υποστεί, από τα ..παπαγαλάκια των ΜΜΕ, είχε .. αποφανθεί αυτό, ακριβώς, που του είχαν υποδείξει......
Είχε αποφανθεί, δηλαδή, πως.. καλύτερος ήταν ο, δήθεν, .. σπόρτσμαν και .. χορευταράς ΓΑΠ, από τον, δήθεν, .."κουρασμένο" Κ. Καραμανλή, που, δήθεν, δεν έκανε τίποτε άλλο, από το να παίζει Πλέϊ στέϊσον και να τρώει ..μακαρονάδες και σουβλάκια....
Και, όμως, δεν ήταν δύσκολο, εκείνη την τραγική βραδιά της 4ης Οκτωβρίου 2009, να αντιληφθεί κανείς το τι θα επακολουθούσε.
Αρκεί, να έκρινε, με καθαρό μυαλό και χωρίς παρωπίδες, τα, μέχρι τότε, ... έργα και τις ...ημέρες του Πασοκ και, ιδιαίτερα, του ΓΑΠ, ως μέλους όλων των κυβερνήσεών του και, ασφαλώς, ως ΥΠΕΞ.
Τότε, θα συνειδητοποιούσε, ότι ήταν ο ΓΑΠ αυτός, που, ως ΥΠΕΞ, είχε αναγνωρίσει, για πρώτη φορά, στα χρονικά, ότι η Τουρκία έχει ζωτικής φύσεως δικαιώματα, στο Αιγαίο, ότι ήταν ο ΓΑΠ εκείνος, που είχε ταχθεί, αναφανδόν, υπέρ του σχεδίου Ανάν, ότι ήταν ο ΓΑΠ αυτός, που, ως ΥΠΕΞ, σε συνέντευξή του, στον Καναδά, δήλωσε (τον ρώτησε, σχετικά, ο Γ. Καρατζαφέρης, στο ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών, χωρίς, βεβαίως, να πάρει απάντηση), ότι (σε ελεύθερη μετάφραση) "είναι προτιμότερο να χάσει η Ελλάδα λίγο από το έδαφός της και να κοιμόμαστε ήσυχοι, παρά να μην μπορούμε να κοιμηθούμε, φοβούμενοι, ότι κάποιος, από τους γείτονές μας, θα μας επιτεθεί".....
Δηλαδή, κοινώς, εκτός από (επανειλημμένως) επίορκος, ο ΓΑΠ ήταν και ο ..λύκος, που είχαμε βάλει, για να φυλάει τα ...πρόβατα..
Και το αποτέλεσμα αυτής της τόσο λανθασμένης κρίσεως του Ελλ. λαού το βιώνουμε, ακόμη, και σήμερα και θα το βιώνουμε, για, τουλάχιστον, 60, ακόμη, χρόνια, αν, βεβαίως, μέχρι τότε, θα εξακολουθεί να υπάρχει, έστω και ίχνος, της "Ελλάδας"..
Η ουσία, πάντως, είναι, πως, στις εκλογές της 04.10.2009, ο Ελληνικός λαός έβγαλε τα μάτια του, με τα ίδια του τα χέρια..
Ειρήνη Γαλαντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου