Σας είπα όλη την αλήθεια

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

18 Οκτωβρίου 1981 Η απόλυτη νίκη του "αυριανισμού" ...

Λαός που δε γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει, ξανά και ξανά

- Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...
- Φαντάσου, δηλαδή, να με μισούσες


18 Οκτωβρίου 1981
Η απόλυτη νίκη του "αυριανισμού" ...
Εάλω το Δημόσιο... Εάλω η Ελλάδα...
Μαζική εισαγωγή των οπαδών του στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα! 
Τα Υπουργεία λεηλατούνται, ο κόσμος που δούλευε εκεί έβλεπε με το στόμα ανοιχτό να κατακλύζουν τα κτίρια μπουλούκια-μπουλούκια οι ...νεοπροσληφθέντες αφισοκολλητές των "κλαδικών" οργανώσεων και κοίταζαν απορημένοι ο ένας τον άλλον!
Οι μισθοί των πρωτοδιοριζόμενων "κλαδικών" είναι σκάνδαλο! Χρήματα που μέχρι τότε πάλευαν για χρόνια οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, έρχονται τούτοι και τα παίρνουν με την μία. ελέω Μεγάλου Αρχηγού...
Άνθρωποι χωρίς ΚΑΜΙΑ κατάρτιση, χωρίς προσόντα, χωρίς πιστοποιητικά, έφερναν απλώς ενα σημείωμα σφραγισμένο απο την "κλαδική" οργάνωση που ήταν γραμμένοι και τοποθετούνταν ΑΜΕΣΩΣ.
Και σε όλα αυτά, πρωτοστάτης η ΑΥΡΙΑΝΗ.
 Ο Κώστας Λαλιώτης, ως συνήθως, εξαπλώνει με τη βοήθειά της τον άκρατο και ΑΙΣΧΡΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ, που μηδενίζει τα πάντα στο πέρασμά του.
 Όποιος διαφωνούσε ή αντιστεκόταν σ' αυτή την άτυπη λεηλασία καρατομούνταν, λοιδορούνταν και διαγράφονταν. 
Κανείς δεν εδικαιούτο να έχει άλλη γνώμη, αλλιώς ήταν Φασίστας με τη μία. 
Πας διαφωνών Φασίστας.
 Τέλος. 
Το δήλωνε ο Κουτσόγιωργας στη Βουλή, με κείνο το αλήστου μνήμης "Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε!", το δήλωνε ο Γιαννόπουλος στην ΕΡΤ όταν δήθεν τον "καλούσαν" σε συνεντεύξεις "Εσύ κάθαρμα φασίστα κλείσε το στόμα σου", ο Λαλιώτης όπου και να βρισκόταν "Η Ν.Δ. και το ΚΚΕ έχουν καταστρέψει τον τόπο γι αυτό δεν δικαιούνται να έχουν γνώμη για τίποτε" (Αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ 18-2-1984).
 Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!
Το άλλοτε μεγάλο όπλο των εργαζόμενων και εργατών, το Συνδικαλιστικό Κίνημα, καταβαραθρώνεται. Γεμίζει με ψευτο-συνδικαλιστές οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εφαρμόζουν την κυβερνητική πολιτική κατά γράμμα, κάνοντας και λέγοντας το ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ στους εργαζόμενους κι αργότερα βγαίνουν βουλευτές και υπουργοποιούνται.

Κανείς δεν τολμάει να τον αμφισβητήσει, κανείς δε του φέρνει τη παραμικρή αντίρρηση, κανείς δε σηκώνει κεφάλι. Η Ελλάδα γεμίζει ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, γίνεται ένας ΒΟΘΡΟΣ ΒΡΩΜΙΑΣ και ΔΥΣΟΔΙΑΣ. Κανείς δεν αντιτίθεται, ούτε όταν κάποιο στέλεχος της ΔΕΗ παίρνει μίζα για προμήθειες 300.000.000δρχ!!!

Ο ίδιος ο Παπανδρέου τον στηρίζει, λέγοντας το απίστευτο: "Ε. ελάτε μωρέ, τι έγινε, ένα δωράκι έκανε ο άνθρωπος στον εαυτό του, να τον σκοτώσουμε τώρα;" δίνοντας το σύνθημα για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! 
Άπαντες έτρωγαν πλέον με χρυσά κουτάλια, κι όποιος ΔΕΝ έτρωγε, είτε από συνείδηση είτε επειδή δεν μπορούσε, έπρεπε να καρατομηθεί. Αθώος μεταξύ ενόχων δεν νοείται. Ο ΟΤΕ γίνεται έρμαιο στα χέρια ενός κυριολεκτικά γκάγκστερ, που άκουγε στο όνομα Θεοφάνης Τόμπρας! 

Εύας ψυχοπαθής εγκληματίας, που κυκλοφόραγε στους διαδρόμους μ' ένα παλιό περίστροφο "Σμιθ & Γουέσσον" λέγοντας πως μ' αυτό θα καθάριζε τα φασιστικά γουρούνια της ΝΔ όπου τα τράκερνε! 
Σ' αυτόν τον άνθρωπο είχε αναθέσει ο Παπανδρέου τη διεύθυνση μιας απολύτου στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ, όπως ήταν ο ΟΤΕ! Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο Τόμπρας που ήθελε να ανταποδώσει την εκδούλευση στο αφεντικό, έβαλε κοριούς σε όλα τα τηλέφωνα των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης και με τη συνεργασία της ΚΥΠ υπέκλεπτε τις συνομιλίες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου