Σας είπα όλη την αλήθεια

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Το πόρισμα της προκαταρκτικής Επιτροπής Ελέγχου του χρέους δικαιώνει τον Κ. Καραμανλή, αλλά ουδείς ομιλεί


Οι εργασίες της Επιτροπής ξεκίνησαν με κάθε επισημότητα, με την παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του κυβερνητικού του εταίρου, Πάνου Καμμένου!
Το πόρισμα παραδόθηκε με επίσης τεράστια επισημότητα από την Πρόεδρο της Βουλής στα χέρια του κ. Παυλόπουλου 
Στον Π. Παυλόπουλο το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους (pics)
και ... πετάχθηκε στα σκουπίδια

Κόλαφος για την κυβέρνηση Παπανδρέου το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου για το χρέος. 
 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ της 4ης Οκτωβρίου του 2009, και πριν από το μνημόνιο του 2010, η νεοεκλεγμένη κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου αναθεώρησε προς τα πάνω, με τρόπο παράνομο, τόσο το δημοσιονομικό έλλειμμα όσο και το δημόσιο χρέος.
 Οι ευρωπαϊκές αρχές συνεργάστηκαν μαζί της, όπως θα αποδειχθεί παρακάτω, στις διαδοχικές παράτυπες αναθεωρήσεις προς τα πάνω των επίσημων στατιστικών στοιχείων για το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.

Καταφύγιό μας η ελληνική Δικαιοσύνη, που ελπίζουμε να ρίξει άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση της παραποίησης των οικονομικών στοιχείων του 2009, θα αποτελέσει το εφαλτήριο τεράστιων ανατροπών στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αλλά και θα δώσει στον ελληνικό λαό την ικανοποίηση της δικαίωσης και τη γνώση για το ποιοι υπηρέτησαν το Έθνος και ποιοι το πρόδωσαν με τον πιο στυγνό και εγκληματικό τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου