Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Φωνή λαού, οργή Θεού

Αυτή η ταλαιπωρημένη και προδομένη βάση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και χρόνια φωνάζει για την αλήθεια της διακυβέρνησης του κόμματος, αλλά και της Ελλάδας από τον επί 13 σχεδόν χρόνια πρόεδρο και 5,5 χρόνια πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή!
Δε μπορεί κανείς να κάνει το άσπρο μαύρο ούτε να αμφισβητήσει αυτά που έζησε, που βίωσε , που άκουσε, που θαύμασε, που αγάπησε ο απλός νεοδημοκράτης στον πρώην πρόεδρό του!
Δε δικαιούται κανείς να φτύνει στα μούτρα του ψεύδη και λάσπη, τα οποία πολέμησε να αντιμετωπίσει δίνοντας μάχες ενάντια σε όλο το σύστημα, υπερασπιζόμενος την αλήθεια!
Δε μπορεί να υποτιμάται, να καταρρακώνεται από δηλώσεις, υποτιθέμενων σημερινών νεοδημοκρατών που χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία με την οποία μεθοδευμένα και προαποφασισμένα οδήγησαν τη χώρα σε διεθνή οικονομικό έλεγχο, αφού οι ίδιοι έριξαν την κυβέρνηση Καραμανλή, πολεμώντας τις μεταρρυθμίσεις, τα μέτρα που λάμβανε για την αντιμετώπιση της κρίσης!
Αποτελεί όνειδος και εμπαιγμός για τον απλό αγωνιστή, που στάθηκε όρθιος και στήριξε την παράταξή του, την ώρα που σύσσωμο το πολιτικομιντιακό σύστημα την πολεμούσε και προσπαθούσε να την αποδομήσει!
Λέγεται συχνά ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στη βάση της!
Λέγεται, όμως χωρίς να το εννοούν! 
Λέγεται χωρίς να εισακούγονται οι φωνές αγωνίας για το μέλλον της Πατρίδας και την ανάγκη της πλήρους διαλεύκανσης της περιόδου, όπου πλέον με την ανάδειξη του θέματος των ενεργειών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, μέσω του φουσκώματος των οικονομικών στοιχείων του 2009, διαφαίνεται η πλήρης δικαίωση τόσο του Κώστα Καραμανλή, της Νέας Δημοκρατίας, που πάντα ήταν η παράταξη των μεγάλων εθνικών αποφάσεων και ξεκάθαρων εθνικών επιλογών, αλλά και της Πατρίδας, των Ελλήνων στο σύνολό τους!
Και αν και αυτή τη φορά δε ληφθούν υπόψιν οι αγωνίες, η ανάγκη του νεοδημοκράτη να βρει και την προσωπική του δικαίωση, γιατί ενάντια στο σύστημα, με την ψήφο του το 2009, στήριξε μια ξεκάθαρα διαφορετική πολιτική που πρότεινε ο Κ. Καραμανλής, μια πολιτική επίλυσης των προβλημάτων της χώρας, που όμως σαν ανεξάρτητη θα αποφάσιζε και θα χάραζε από μόνη της το μέλλον των παιδιών της, θα αντιμετωπίσουν με τον πιο σκληρό τρόπο τις συνέπειες της στήριξης της πιο αισχρής προπαγάνδας ενάντια στον Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία!
Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός...
" Φωνή λαού, οργή Θεού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου