Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

31 Δεκεμβρίου 2008 Λάμπρος Παπαντωνίου: ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…»


Δε νομίζουμε να έχουν απομείνει πολλοί που να μην έχουν αντιληφθεί πλέον το οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας και την ενορχηστρωμένη από ξένα και εγχώρια συμφέροντα πτώση του Κ. Καραμανλή!
Επί της ουσίας η επιχείρηση ξεκίνησε κάπου εκεί στο καλοκαίρι του 2007 με τη στημένη υπόθεση των δομημένων ομολόγων, κορυφώθηκε το Δεκέμβριο του 2008 και παρ' όλες τις μέχρι τέλους αγωνιώδεις προσπάθειες του Κ. Καραμανλή να αποτρέψει την προαποφασισμένη ελληνική τραγωδία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2009, όπου μετά από ανελέητη προπαγάνδα επί της ουσίας " έβαλαν" τον ελληνικό λαό να υπογράψει την καταδίκη του...
Από τα πιο αδιάσειστα στοιχεία της  υπόθεσης των Δεκεμβριανών του 2008 που αποδεικνύουν περίτρανα την εμπλοκή ξένων κέντρων στην άγρια εκμετάλλευση της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου είναι το έκτακτο δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 ο μεγάλος δημοσιογράφος, Λάμπρος Παπαντωνίου, ο μόνος που ήταν  διαπιστευμένος στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ,  με τίτλο :
ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…»
Η δολοφονία του μαθητή, όπως την χαρακτήρισε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έδωσε το έναυσμα να γίνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά της Ελλάδας, με στόχο την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και την αποσταθεροποίηση της χώρας. Εκστρατεία που άρχισε από την Αθήνα, με όλες αυτές τις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις των κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς. Και όπως υποστηρίζουν τα στημένα δημοσιεύματα βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!!
Αποκορύφωμα, όλη αυτή η απαράδεκτη και ανεξήγητη στάση του Αμερικανικού Τύπου και γενικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εναντίον της Ελλάδας. Με κακοήθεια, ύβρεις, δοσμένα άρθρα και δημοσιεύματα και ένα σωρό αθλιότητες, ασφαλώς χρηματοδοτούμενα, κατά «το παλιά μου τέχνη κόσκινο», έβαλαν στόχο την Ελλάδα, όχι ασφαλώς τυχαία. Οι ταραχές και η ενορχηστρωμένη κακόβουλη επίθεση των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης αποτελούν ένα και το αυτό πράμα. Είναι αλληλένδετα.
***********************
ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΩΝ
Τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας, διότι, όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε, διότι οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, δεν έχουν χρησιμοποιήσει ως τώρα την αποκαλούμενη εφεδρεία των Αλβανών! 
Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι, την παραμονή της έναρξης των ταραχών, έστειλαν στην Θεσσαλονίκη τον αρχιεγκληματία των Βαλκανίων, Χασίμ Θάτσι, από την Πριστίνα του Κοσσυφοπεδίου.
 Και τα σενάρια είναι πολύμορφα και πολύπλοκα, αρκεί και μόνο να λάβει κανείς υπόψιν τα δυο Καλάζνικοφ, που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του λεωφορείου των Ματ ή τις περίεργες αφίξεις ανδρών (Αλβανών) από τα Σκόπια, που κατέλυσαν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία των Αθηνών τις κρίσιμες ημέρες…. 
Αν μπορούσαμε μάλιστα να αποκαλύψουμε επώνυμα τα όσα μας έχουν εκμυστηρευτεί συγκεκριμένοι Ομογενείς πράκτορες, που δρουν εδώ στην Ουάσιγκτον, για τις μεθόδους που απεργάζονται σκοτεινοί αμερικανικοί κύκλοι της Κυβέρνησης Μπους, τότε θα έφριττε και ο πιο ανυποψίαστος αναγνώστης!

CRISIS MADE IN USA

Καμμιά άλλη χώρα πάντως στον κόσμο - μήτε η γειτονική Τουρκία - έχει την δύναμη και την υποδομή να κάνει αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες! 
Το αν η επίσημη Ουάσιγκτον των Μπους-Ομπάμα θέλει να πλήξει την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικαίωμά της, γιατί έτσι σαθρά νομίζει πως θα επιλύσει την επικείμενη αμερικανική οικονομική κατάρρευση, που επέρχεται σαν λαίλαπα. "

Δυστυχώς για την Ελλάδα η φωνή του Λάμπρου σίγησε και η πένα του σταμάτησε λίγους μήνες αργότερα το Μάιο του 2009, στερώντας τον απανταχού ελληνισμό μια ακόμη φωνή της αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου