Σας είπα όλη την αλήθεια

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Βάλανε στον Γκέμπελς τα γυαλιά οι συριζαίοι.


Μπορεί ο Γιόζεφ Γκέμπελς να θεωρείται ως ο ''πατέρας'' της προπαγάνδας, όμως αυτό ισχύει σε όσους δεν γνωρίζουν τί εστί ΣΥΡΙΖΑ.
Καθώς η συμμορία του Τσίπρα, έχει καταφέρει να αναβαθμίσει την προπαγάνδα σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και ο Γκέμπελς θα ζήλευε τα επιτεύγματα τους.

Και μπορεί ο Κώστας Βαξεβάνης να θεωρείται ως η αιχμή του δόρατος στις προπαγανδιτικές επιθέσεις, όμως πίσω του υπάρχουν πολλοί και ικανοί κατώτεροι του αξιωματικοί, που μάλιστα ίσως να καταφέρνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ΄αυτόν,  αφού η φήμη που κουβαλάει ο Βαξεβάνης εδώ και χρόνια, σε αναγκάζει να αμφιβάλεις για την εγκυρότητα του, ακόμα και για το ανέκδοτο που θ΄ακούσεις απ΄αυτόν.

Ανάμεσα λοιπόν στους κατώτερους αξιωματικούς, βρίσκεται και το News 247.
Το οποίο και θα θυμάστε βέβαια, από τις συνεχόμενες παρουσίες σε αυτό, του Αντώναρου.

Χθες λοιπόν, το  News 247, θέλησε να καταγράψει τα 10 μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης.
Τα οποία, διαβάζοντας τα, μιας και ''όλως τυχαίως'', το συγκεκριμένο δημοσίευμα το αναπάραξαν, όχι μόνο τα συριζαίικα μέσα, αλλά και τα ελεγχόμενα μέσα από τον Προκόπη Παυλόπουλο, διαβάζοντας τα λοιπόν, διαπιστώσαμε με έκπληξη πως ανάμεσα σ΄αυτά, το News 247 συμπεριλαμβάνει ως σκάνδαλο και μάλιστα μεγάλο, το ψευτοσκάνδαλο Βατοπεδίου.
Μια υπόθεση η οποία, όπως έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο και μάλιστα επί των ημερών του Τσίπρα, πράγμα που σημαίνει πως δεν δικαιούνται να επικαλεστούν κυβερνητικές παρεμβάσεις.
Βεβαίως, εδώ θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, πως οι άνθρωποι δεν ήξεραν ότι η Δικαιοσύνη αθώωσε όλους εκείνους που το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ της έστειλε ως ενόχους.
Ότι δεν το έμαθαν, ότι δεν το άκουσαν βρε αδερφέ και πως τώρα που το μαθαίνουν, πέφτουν από τα σύννεφα.
Ούτε και κάτι τέτοιο ισχύει, καθώς υπάρχει δικό τους δημοσίευμα, στις 21 Μαρτίου 2017 από την Αντωνία Ξυνού (άραγε τώρα θα ξυνίσει η μούρη τους) που ενημερώνει το κοινό που τους εμπιστεύεται για την ενημέρωση του ότι αθωώθηκαν όλοι όσοι κατηγορούνταν για το ψευτοσκάνδαλο Βατοπεδίου.
Ιδού μάλιστα το δημοσίευμα τους:  https://www.news247.gr/koinonia/athooi-oloi-gia-tin-ypothesi-vatopedioy.6497886.html
και Ιδού και η φωτογραφία του, για να μή το κατεβάσει κανένας αρουραίος:



Και φυσικά, αυτό δεν ήταν το μοναδικό ατόπημα τους.
Αφού ανάμεσα στα δέκα μεγαλύτερα σκάνδαλα που αυτοί επέλεξαν να παρουσιάσουν, είδαμε να λείπει το σκάνδαλο των μνημονίων που πραγματικά διέλυσαν τη χώρα, είδαμε να λείπει το σκάνδαλο του μεγάλου ξεπουλήματος της Μακεδονίας και τα 50, όχι αργύρια, αλλά εκατομμύρια του Σόρος, αλλά και καψίματος της Ελλάδος το 2008 από τη νεολαία του τότε Συνασπισμού και σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε που ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, παρέδιδε την ''πτυχιακή'' του στο Ίδρυμα Κλίντον Σόρος, έχοντας στο πλευρό του το ζεύγος Αγγελόπουλου.



Αυτά, πώς σας διέφυγαν βρε παιδιά;

Μήπως να το ξαναπαίρναμε από την αρχή το πράγμα;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου