Σας είπα όλη την αλήθεια

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η αλήθεια θα δικαιωθεί εις πείσμα των υπονομευτών της


Έχουμε χαρακτηρίσει το θέμα της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009 εθνικό, αλλά ο καθένας πλέον παρατηρεί ότι ουδείς από το πολιτικό προσωπικό της χώρας το αναδεικνύει στην πραγματική έκτασή του!

Συγχρόνως, ένα συσπειρωμένο, φαινομενικά αντίθετο ιδεολογικά, κοινό όμως μέτωπο τόσο των ΜΜΕ, διαδικτυακών σελίδων, πληρωμένων και φοβισμένων " επώνυμων" γραφιάδων", στελεχών ετερόκλητων πολιτικών φορέων, πανικόβλητων "ειδικών" εργάζεται... πυρετωδώς , ώστε να πειστεί η κοινή γνώμη ότι το έγκλημα της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009 ανήκει στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας και εξυπηρετεί σκοτεινούς (!) σκοπούς (;)
Θα θυμίσουμε εδώ ότι το θέμα του Γεωργίου το έχουμε κάνει σημαία εδώ και χρόνια, δημοσιεύοντας στοιχεία, αλλά και δηλώσεις που  αναδεικνύουν την προδοσία ενάντια στην Πατρίδα, οι οποίες έγιναν σε παρελθόντα χρόνο και σε χρονική στιγμή που τα κόμματα αυτών που τις έκαναν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση και υπόσχονταν να ρίξουν άπλετο φως στη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.
Να τονίσουμε, επίσης ότι δε δικαιούται κανένα κόμμα, κανένα στέλεχος, να χρησιμοποιεί το εθνικό αυτό θέμα για να προσκομίσει κομματικά ή προσωπικά οφέλη με οποιονδήποτε τρόπο!
Ούτε δικαιούται κανείς να καρπώνεται τον άδολο αγώνα αυτών των λίγων που τόσα χρόνια έδωσαν και δίνουν σκληρή μάχη για να αναδείξουν την αλήθεια!
Αντιλαμβανόμαστε τον τρόμο της ενδεχόμενης παραπομπής της υπόθεσης στο Δικαστήριο,γνωρίζοντας τις αλυσιδωτές επιπτώσεις που θα επιφέρει στο πολιτικομιντιακό -και όχι μόνο -σύστημα που καθολικά στήριξε το φούσκωμα ελλείμματος και χρέους του 2009,  a priori, παρ' όλες τις στοιχειοθετημένες καταγγελίες έγκριτων οικονομικών επιστημόνων, όπως η κα Γεωργαντά που κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν ότι η καθηγήτρια εφαρμοσμένης Στατιστικής επιλέχθηκε από τον Παπανδρέου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ και η οποία δε δίστασε ούτε μια στιγμή να εκθέσει δημόσια το με τις εξειδικευμένες γνώσεις της εθνικό έγκλημα!
Σε αυτούς που ευελπιστούν η υπόθεση αυτή να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να μην αναδειχθούν οι ένοχοι της νέας ελληνικής τραγωδίας, θα υπενθυμίσουμε το ρητό:

Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὃς τά πανθ' ὁρᾶ 

 Για εμάς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου της Πατρίδας μας και η αλήθεια θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ εις πείσμα των υπονομευτών της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου